pirmdiena, 2012. gada 3. septembris

Essence Kiss, care, LOVE lipbalm

Sveiciens visiem 3. septembrīīī!

Šodien sanāca ieskriet Drogas, pa ceļam paķēru arī divus interesantus produktus, kurus jau sen gribēju izmēģināt. Šoreiz gan uzrakstīšu atsauksmi tikai par jauno essence lūpu balzāmu, kas mani patīkami pārsteidza. ;)



Pirms essence lūpu balzāma, pakomentēšu dažos vārdos šo sauso šampūnu no Superdrug. Tātad, tam bija trīs dažādas bundžiņas - zila, rozā un oranža. Izvēlējos zilo... Nezinu, kāpēc. :D Vēl nēesmu to pūtusi matos, taču ziņkārības pēc nedaudz uzpūtu to uz rokas. Un man radās pirmais sliktais iespaids! Tam ir tādi kā spīdumiņi, kas mani ļoti, ļoti sarugtināja. :( Nezinu kā viņi izskatīsies matos, taču ceru, ka viss būs labi, jo man jau sen gribējās iegūt savā īpašumā kādu labu sauso šampūnu (Syoss sausais šampūns bija vienkārši brrrrriesmīgs!)


 Taču tagad ķeramies pie lietas - Essence Kiss Care Love lipbalm. Tam bija četras dažādas krāsas - sarkanas, rozā, violeta un oranža. Ja godīgi, man patika visas un es ilgi stāvēju un domāju, kuru man ņemt, taču beigās izlēmu, ka ņemšu sarkano, jo sarkanajam ir patīkama smarža, kas man atgādināja bērnību, līdzīga kā orbit kids košļenei


Tā tas izskatās uz lūpām. Nekādas spilgtas krāsas tam nav, taču tas ārkārtīgi patīkama sajūta uz lūpām, un tas arī ļoti labi mitrina. Tieši kā radīts gada aukstākajiem mēnešiem! ;)

2 komentāri:

  1. Gribētos, lai plašāk pastāsti par to sauso šampūnu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, noteikti uzrakstīšu atsauksmi par sauso šampūnu, kad to izmēģināšu. ;)

      Dzēst