piektdiena, 2015. gada 5. jūnijs

Vichy Aqualia Thermal Serum

Hey!
Šis pavasaris bija vislielākais pārbaudījums ne tikai man, manam prātam, nerviem, bet arī ādai... Stress, eksāmeni, nepastāvīgie pavasara laikapstākļi, negulētas naktis - tas viss padarīja manu ādu pelēku, sausu un nogurušu, tāpēc nolēmu, ka man ir kaut kas jādara lietas labā, tāpēc izvēlējos Vichy serumu.
This spring has been the biggest challange not only for myself, my mind, nervs, but also for my skin... Stress, exams, weird spring weather, sleepless nights - that all made my skin dry, grey and very tired looking, so I decided that I need to do something to make my skin better, that's why I decided to try out Vichy serum.

 Vichy Aqualia Thermal serums bez dažādām atlaidēm maksā apmēram ~25 eiro. Iepakojums ir ļoti izturīgs, smags, no stikla - izskatās kā kaut kāda maģiska mikstūra, uz vannas istabas plauktiņa izskatās ļoti labi! :D Ar pumpīti ir ārkārtīgi ērti kontrolēt vajadzīgo seruma devu.
Vichy Aqualia Thermal serum costs about 25 euros, The packaging is very sturdy, heavy, made from glass - looks like some kind of potion. The pump is very useful and you can control the perfect amount of needed serum.
 Pirmais, ko daru, kad iegādājos jebkādu ādas kopšanas produktu, pārbaudu tā sastāvdaļas. Nēesmu nekāds eksperts, taču allaž meklēju divas savas visnemīlētākās sastāvdaļas - minerāleļļa (neļauj ādai elpot un aizsprosto poras) un alkohols (padara ādu sausu). Šo divu sastāvdaļu šajā uzlabotā seruma versijā nav. Nesatur parabēnus.
First thing that I do when buy any kind of skincare product is to check if it doesn't have any mineral oil (doesn't allow skin to breath and clogs the pores) and alcohol (dries out the skin). The newer kind of version of this serum doesn't have those 2 ingredients. Doesn't contain parabens. 
Serumu vajag pavisam nedaudz, visai sejai man pietiek mazāk kā ar vienu pumpienu. Iesūcas diezgan ātri ādā, taču atstāj nelielu lipīgu kārtiņu uz ādas, kas nav pārāk traucējoša, jo allaž pa virsu lieku kādu krēmu. Lietoju to katru vakaru, taču to var lietot arī 2 reizes dienā.
You don't need a lot of this serum, I need about less than a one pump for my entire face. It soaks in pretty fast, but leaves just a little bit of sticky residue which doesn't really bother me, because I always use some kind of cream on top of it anyways. I use t every night, but you can use it 2 a day too.
Lietoju to apmēram mēnesi un esmu pamanījusi milzīgu atšķirību savā ādā. Tā izskatās daudz svaigāka un veselīgāka. Ādas tekstūra ir daudz gludāka, mitrināta un izskatās starojoša. Domāju, ka šis serums derētu visiem ādas tipiem, jo tas ir ļoti viegls un patīkams. Dodu visas 5 no 5 margrietiņām par šo brīnišķīgo serumu!
I have been using for about a month now and I can see a big difference in my skin. It looks so much more healthier and fresher. My skin texture is much more smoother, moisturized and just glows! I think this serum would be perfect for all skin types because it's just so lightweight and nice. I give all 5 out of 5 daisies to this wonderful serum!

8 komentāri:

  1. Feini, tieši skatos uz šo feelunique, tur tagad atlaides :) Kā Tev šķiet, cik ilgam laikam varētu pietikt ar vienu iepakojumu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Grūti pateikt, bet domāju, ka ne mazāk kā uz 3 mēnešiem.

      Dzēst
  2. man tas nelielais lipīgums patīk, lai "pielīmētu" klāt tonālo krēmu dienās, kad neprasās papildus krēms pa virsu serumam :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, man arī tas patīk! :)

      Dzēst
    2. O! Kaut kas jauns manā wishlist sarakstā! :) Interesanti, aptiekās ir pieejami paraudziņi? Pašlaik lietoju LRP Hydraphase Intense serumu, patīk, bet gribētos izmēģināt arī šo. Cik apm. viņš maksā?
      Ps. Man ļoti patīk šī margrietiņu ideja! :)

      Dzēst
    3. Hmm, nezinu, nēemu jautājusi aptiekā par paraudziņiem. Bez atlaidēm maksā apmēram 25 eiro.

      Dzēst
  3. Man ļoti patīk šie vieglie serumi periodos, kad āda ir gluži nevaldāma. Liekas, ka tad uzsūc pilnībā visu un uzlabo akūto stāvokli :)

    AtbildētDzēst