otrdiena, 2015. gada 25. augusts

Spānijas beauty pirkumi

Hei!
Pāris nedēļas atpakaļ biju ceļojumā uz Spāniju. Šī bija mana otrā reize Spānijā, jo pagājušo reizi, kad biju ceļojumā šķita, ka tas palika nepabeigts, taču arī šoreiz nesanāca apskatīt visu, kas bija ieplānots, taču skaistuma pirkumu ziņā, iegādājos visu, ko biju plānojusi...

Pirmais, ko daru pēc tā kā tieku garām drošības pārbaudēm, dodos apskatīt duty free veikalus. :D Šoreiz iegādājos Victoria's Secret ķermeņa sviestu, kas smaržo vienkārši debešķīgi! 
Barselonā vienā no veikaliem ieskrēju Sephora, un lai gan man īsti neko nevajadzēja, tomēr nolēmu iegādāties mini komplektiņu Too Faced Beuaty Expert Darlings, kas sastāv no skropstu tušas, acu ēnu bāzes, lūpu krāsas un bronzera.
Pastaigājoties pa Reus pilsētiņu, ieraudzīju Kiko veikaliņu, kur iegādājos lūpu krāsu un nagu laku (vēlāk būs arī atsauksme). Kiko veikaliņā bija milzīga toņu un dažādas kosmētikas, sejas, nagu, matu kopšanas izvēle. Absolūta paradīze!! Līdzīgi kā MAC, tikai par daudz, daudz lētākām cenām. 
Pats pēdējais pirkums, ko iegādājos Andorā ir La Roche Posay Effaclar K krēmu. Andora (pundurvalsts) ir īsta iepirkšanās paradīze, jo visiem pirkumiem nav nodokļu + vēl atlaides... Šo krēmu nopirku, laikam, tikai par 9 eiro, bet Barselonā šis pats bija par 17 eiro. Bonusā nāca vēl paraudziņi.
Šādi nu ir mani Spānijas pirkumi!! Teikšu godīgi, ka cenas Spānijā, principā ir tādas pašas, kā pie mums, ja ne pat dārgākas, taču produktu izvēle ir lielāka. Ja vēlies izlasīt, kā man gāja Spānijā pirms diviem gadiem, tad kliko šeit. Iečeko arī manus piedzīvojumus Grieķijā, kliko šeit.

6 komentāri:

  1. Tā Andora, kā iepirkšanās paradīze, noteikti jāpatur prātā :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, ļoti interesanta vieta! :) uz to var tikt tikai ar autobusu no Spānijas vai Francijas, jo tur nav lidostas.

      Dzēst
  2. aii ku superīgi pirkumi... man dikti uzrunāja ķermeņa krēmiņš & kosmētika

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, ceļojot, parasti cenšos iegādāties to, kas pie mums nav pieejams. :)

      Dzēst
  3. kā man patīk miniatūras. ātri tērējas un var jau mēģināt ko citu vai par labu tam nopirkt pilno izmēru. dekoratīvā gan jau arī miniatūras dzīvo gadiem :)
    būs jāpatur prātā Sephoru un Andoru. man jau sen ir interesi par iepriekš minēto veikalu tīklu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. pilnīgi piekrītu! būtu ļoti jauki, ja arī pie mums veikalos dotu paraudziņus par brīvu :)

      Dzēst