svētdiena, 2015. gada 13. decembris

Dove Intensive Repair hair products

Čau!
Vēlreiz liels sveiciens visiem, kas vēl lasa!! :D Sakarā ar to, ka šogad uzsāku savs gaitas universitātē un japāņu valoda, ko mācos, nemaz nav tik viegla, diemžēl bloga aktivitātes nācās atlikt otrajā plānā. Taču esmu atpakaļ ar atsauksmi par jaunajiem Dove Intensive Repair matu produktiem!

"Ziemas periodam tuvojoties, matu kopšanai nepieciešams pievērst īpašu uzmanību, jo aukstums ir viens no galvenajiem faktoriem, kas negatīvi ietekmē matu veselību. Sausu un bojātu matu atjaunošanai Dove Nutritive Solutions piedāvā matu kopšanas sēriju, kas dziļi mitrina matus, stiprinot un piešķirot tiem veselīgu izskatu." 
Šajā Dove matu kopšanas sērijā ir iekļauts šampūns, kondicionieris, intensīvais kondicionieris, matu maska. Visi šie produkti ir domāti īpaši sausiem un bojātiem matiem. Tā kā ikdienā ļoti daudz izmantoju fenu un matu lokotāju, kā arī priekšā ir gara, auksta ziema, šie produkti ir tieši laikā, lai sniegtu ilgstošu mitrināšanas efektu. 
Man patika gan šampūns, gan matu maska, gan arī abi kondicionieri (lai gan atšķirību starp tiem nemanīju). Mati kļūst gludi, mīksti, tīri un smaržīgi. Teiksmi tā, nekādu wow efektu es nemanīju, taču par pieņemamo cenu, manuprāt, šī ir lieliska matu kopšanas sērija no Dove. Noteikti iesaku! Visvairāk mani priecē, ka par spīti tam, ka šī sērija skaitās īpaši mitrinoša, mani mati netaukojās ātrāk kā pēc divām dienām.
 
Nutritive Solutions šampūns ~3.50 eiro
Nutritive Solutions kondicionieris ~3.50 eiro
Nutritive Solutions tūlītējas iedarbības maska-kondicionieris ~5 eiro
Nutritive Solutions maska ~6 eiro

2 komentāri:

  1. Wow, Japāņu valoda izklausās vnk burvīgi! :)

    No Dove man patreiz tomēr viss tuvākā un matiem labvēlīgākā ir Dry oil sērija :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dry oil sērija man arī patika, vispār kopumā no Dove nav tādu produktu, kas man nepatiktu :)

      Dzēst