svētdiena, 2016. gada 7. februāris

Tukšinieki #20

Hello!
Ir pienācis vēl viens apaļš skaitlis tukšinieku rakstu sērijā, šoreiz domāju, ka pēdējais, jo ir laiks izdomāt kaut ko jaunu. Tā kā tas ir fināla tukšinieku raksts, produktu saraksts ir diezgan garš un sastāv no maniem visu laiku lielākajiem favorītiem.

1. Nivea cleansing lotion - lietoju, lai noņemt acu kosmētiku, patīk, jo pietiek ilgam laikam, taču Garnier ir labāks, jo Nivea klasiskā smarža ir pārāk uzkrītoša.
2. Eucerin Dermopurifyer sejas mazgāšanas gels - patīk, absolūtais favorīts, esmu to iegādājusies neskaitāmas reizes un domāju, ka pirkšu vēl. Ļoti saudzīgs, stipri neputo, bet lieliski attīra ādu :)
3. Garnier fresh essentials acu kosmētikas noņēmējs - man vairāk patīk losjoni acu kosmētikas noņemšanai, taču dažreiz pārmaiņas pēc paņemu arī šo. Ir ok, taču tik labi ar kosmētikas noņemšanu netiek galā.
4. Skin79 Super+ bb krēms - mans visu laiku mīļākais BB krēms, nespēju iedomāties lietot kaut ko citu, neaizstājams!! Šeit ir atsauksme.
5. Rimmel nail nurse bāze - patika, izlietoju līdz galam, jo atšķirībā no citām bāzēm tā nesabiezēja.
6. L'oreal false lash superstar skropstu tuša - šī ir viena no manām mīļākajām skropstu tušām, arī jaunā, uzlabotā versija ir tik pat laba, Lieliski kuplina, pagarina skropstas. Te ir šīs konkrētās tušas atsauksme, bet šeit var apskatīt uzlabotās tušas salīdzinājumu.
7. Too Faced Better than sex skropstu tuša - nepatika, ļoti salipināja skropstas un padarīja tās kā zirnekļu kājiņas :D un birstīte bija pārāk liela.
8. Vichy Aqualia Thermal serums - mans mīļākais serums, lieliski mitrina un atdzīvina ādu. Mana atsauksme ir šeit.
9. Physiogel A.I. krēms - vislabākais mitrinošais krēms, ko esmu mēģinājusi, īsts brīnumlīdzeklis cīņā pret sausumu un apsārtumu. Noteikti iesaku!
10. Madara Detox maska - ļoti patika, tā nebija pārāk sausinoša, salīdzinot ar citām māla maskām, kas ir ļoti labi, taču tajā pašā brīdī tā lieliski attīrīja ādu.
11. Essence nagu laka - viens no maniem mīļākajiem toņiem, klasiski sarkans. Noturība ir ok, bet par tādu cenu nav ko sūdzēties :D
12. Maybelline the colossal volume leather black skropstu tuša - līdzīga Too faced, taču šī man patika nedaudz labāk, lai gan atkārtoti nepirkšu, jo tā ļoti ātri izžuva.
13. Essence long lasting acu zīmulis - ļoooti patika, jo bronzas tonis visvairāk piestāv pie zilām acīm, taču diemžēl šo konkrēto toni vairs neražo. 
14. Maybelline Browdrama uzacu gels - patika, šī bija otrā tūbiņa, ko lietoju, pašlaik lietoju L'oreal, kas arī ir ļoti labs. Lieliski nostiprina izspūrušos matiņus. Mana atsauksme ir te.
15. Aussie Mega šampūns - ļoti jauks!! Lieliski attīra, kuplina matus un garšīgi smaržo. Noteikti pirkšu atkārtoti.
16. Batiste sausai šampūns - šis ir vienkārši neaizstājams!!! Mana atsauksme ir te.
17. Aussie 3 minute miracle matu maska - nepatika, pilnīgi nekāds efekts maniem matiem.
18. Dove dušas želeja - vēl viens neaizstājams produkts, Dove ir manas mīļākās dušas želejas - lieliski puto, mitrina un milzīga smaržu izvēle :) Šeit ir atsauksme.
19. Schwarzkopf Oil miracle - bija ok, nekāds wow efekts, taču man patika smarža, tāpēc laikam arī izlietoju līdz galam.
20. L'oreal Elvital Oil magic matu maska - šī ir mana mīļākā matu maska, allaž atgriežos pie šīs, lieliski mitrina un smaržo vienkārši fantastiski.
21. Victoria's secret secret charm ķermeņa krēms - ļooooti patika, tikai žēl, ka to var iegādāties tikai tax free zonā. Lieliski smaržo, mitrina un padara ādu ļoti gludu!!
22. Sebamed roku un nagu krēms - nepatika, smarža ļoti nepatīkama un veidoja dīvainu plēvīti uz ādas, galīgi nemitrinot.
23. Essence roku krēms - bija ok, piemīlīgs iepakojums, bet atkal nekāds wow mitrināšanas efekts. 

1 komentārs:

  1. Vichy serums jau atkārtoti iekrīt acis, bet vel neesmu to iegādājusies.. viņā nav silikoni un tādas lietas? Cenšos izvairīties lietot produktus ar tiem, jo manai taukainai ādai tā ir naves smaka :D Aizsprosto poras..

    AtbildētDzēst