trešdiena, 2012. gada 31. oktobris

Oktobra favorīti!

Hello!

 Arī šajā mēnesī esmu atradusi pāris produktus, kas man ļoti iepatikās! Ok, bet tagad bez ievada uzreiz ķeršos pie lietas.



Flormar kalcija gēls nagiem/bāze - nekad iepriekš nebiju lietojusi bāzi, bet pēdējā laikā mani nagi kļuva nelīdzeni un izskatījās ļoti neveselīgi, tāpēc nolēmu iegādāties šo produktu, kas ir kā divi vienā - bāze un kopjošs līdzeklis. Esmu lietojusi to tikai pāris reizes, bet tiešām redzu atšķirību, nagi kļuva veselīgāki un sāka ātrāk augt. Vēl viens liels pluss šim produktam ir tas, ka tas ātri žūst.
Garnier roku krēms ar šī sviestu - mans absolūtais mīlulis ziemā. Lieliski mitrina rokas un ļoooooti "garšīgi" smaržo!
Essence lūpukrāsa (53 - all about cupcake) - viena no manām šī mēneša top lūpukrāsām - forši smaržo un mitrina, bet noturība nav tā labākā (turas labi, ja 30 minūtes). Plašāk šeit.
Maybelline lūpu krāsa (250 - mystic mauve) - mīļākā lūpukrāsa šoruden!!!! Man patīk krāsa, smarža un arī noturība ir pietiekoši laba. Plašāk šeit.
Essence get big lashes skropstu tuša - šī skropstu tuša ilgi mētājās starp manu kosmētiku un netika izmantota, bet pienāca brīdis, kad es to izmēģināju un wow... Rezultāts ir pārsteidzošs. Otiņa ir mizlīga, lai gan ar to ir viegli uzkrāsot pat mazākās skropstiņas. Ar šo skropstu tušu ir ļoti viegli dabūt dramatisku kaķacs efektu.
Essence ilgnoturīgais acu zīmulis (01 - black fever) -  izmantoju to katru dienu kopš to nopirku. Viegli klājas, ir ļooooooti melns, tāpēc ir jāuzmanās, lai nepārcenstos. Taču tas noteikti nav ilgnoturīgs, vismaz uz maniem plakstiņiem noteikti nē, jo pēc pāris stundām redzu, ka tas sāk smērēties (smudge - īsti nezinu kā pateikt latviski ;D).

Izlasītās grāmatas


Izabella Abedi "Čuksti" - man šī grāmata nepatika. Anotācija šai grāmatai ir tiešām intriģējoša, bet pats grāmatas stāsts izrādijās neinteresants. Tā ir parasta, man tā neizraisīja nekādas emocijas, bet, manuprāt, galvenais ir, lai literatūra izraisa jebkādas emocijas - līdzjūtību, bailes, satraukumu utt., bet šī grāmata man likās ļoti pliekana. Kārtējais stāsts par meiteni un puisi, kas kopā risina kaut kādu problēmu un beigās iemīlas - garlaicīgi.


Sophie Kinsella "Can you keep a secret?" - manuprāt, šī grāmata ir tulkota arī latviešu valodā, bet man sagribējās izlasīt kaut ko angļu valodā. Šī bija mana pirmā grāmata angļu valodā, tāpēc izvēlējos kaut ko vieglu. Stāsts ir paredzams, bet salīdzinot šo grāmatu ar "Čukstiem", šī noteikti nebija garlaicīga, jo visu grāmatu caurvij humors. Jautra, viegla literatūra, man patika!

7 komentāri:

  1. Man arī favorītos Maybelline lūpu krāsa. Šķiet, ka no tās nešķiršos vēl ļooti ilgi un tā tiks iegādāta vēl un vēl. Perfekts tonis.
    Saki, cik apmēram maksā tā Flomar bāze?

    AtbildētDzēst
  2. Aiii, roku krēms izskatās tik ļoti vilinoši :)

    AtbildētDzēst
  3. Atbildes
    1. Flormar, pagaidām manas mīļākās nagu lakas, jo ir lētas un noturīgas! :) Un man arī no viņu caurspīdīgas nagu lakas sāka augt ātrāk nagi! ;)
      Kad caurspīdīgā būs tukša, pamēģināšu šo zilo :)



      http://kosmetikasstaasts.blogspot.com/

      Dzēst