piektdiena, 2013. gada 1. februāris

LUSH

Hello!

Beidzot, beidzot es tiku līdz Lush un iegādājos karoto - cieto šampūnu (un vēl random ziepītes). Jau ļoti sen vēlējos izmēģināt šo interesanto produktu. Šampūns cietā veidā? Kā? 


Sākumā es domāju, ka šis šampūns (Neptūns jeb Seanik) vispār nestrādās. Tas neizskatās pēc tāda, kas labi attīrītu galvas ādu un labi putotu, bet... ''Neskati vīru pēc cepures!'' :D Šis šampūns ir fantastiski brīnumains! Tas ļoti labi attīra galvas ādu un jau pēc pirmās mazgāšanas reizes mati bija "squeaky clean" (īsti nezinu kā to raksturot latviski).  Vislielākās bažas man bija par to, ka tas slikti putos, bet šampūns puto tieši tik cik vajag - ne pārāk daudz un ne pārāk mazs. Smaržo ļoti patīkami, svaigi un tīri, šī smarža man asociējās ar jūru. 

Pēc izžāvēšanas patīkamā smarža pazuda, kas mani nedaudz apbēdināja, bet tas šampūnam nav pats galvenais. 
Konkrēti šis šampūns sola ekstra kuplumu. Nu to gan es nemanīju...
Vēl viens milzīgs pluss šim šampūnam ir tas, ka mani mati beidzot neelektrizējas. Elektrizēšānās ir milzīga, šausmīgi kaitinoša problēma ziemā. Es tiešām nezinu kāpēc tā notiek, bet ziemā mani mati elektrizējās kā traki, bet ar šo sampūnu tā nenotiek. Yay!
Tā sastāvā ir veseli jūras aļģu gabaliņi, kas mani tiešām pārsteidza. Daudziem tas nepatīk, jo tie it kā paliek galvā, bet es nevienu aļģes gabaliņu savos matos neatradu, tā kā tā nelikās nekāda problēma. :D
Kopumā mati izskatījās tīri, veselīgi, spīdīgi, neelektrizējās un smaržoja ļoti svaigi.


Vēl iegādājos šīs ziepītes (seksīgā miziņa jeb sexy peel - hahahah tie nosaukumi ir vienkārši unikāli). Smaržo ļoti patīkami - pēc citrusaugļiem. Tās sastāvā ir veseli citrona miziņu gabaliņi. Puto ne visai labi. Neko īpašu par šīm ziepēm nevaru teikt, jo nopirku tās tikai smaržas dēļ. :)


16 comments:

  1. Jau pasen taisos ar aizčāpot, lai kaut ko iegādātos provei...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. noteikti aizej. tur tik daudz interesantu produktu ar labām atsauksmēm! ;)

      Dzēst
  2. man ir tas šampūns un arī esmu ļoti, ļoti apmierināta. noteikti iegādāšos arī atkārtoti - par kuplumu piekrītu, tas īsti nav, bet pārējais viss ir labi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, šis ir tiešām brīnišķīgs prdukts, bet es vēlētos izmēģināt vēl kādu cieto šampūnu no Lush piedāvātajiem. :)

      Dzēst
    2. man ir bijis ar kokosu - sākumā ļoti patika, smarža fantastiska, bet pēc tam tas kaut kā vairs neputoja un likās, ka arī nemazgā tik tīri. nezinu, kas par vainu bija. bet es arī gribu izmēģināt vēl kādu citu :)

      Dzēst
  3. Ir tikai ar jūras aromātu, vai arī citādi cietie šampūni?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ir vēl daudzi citi cietie šampūni. esmu dzirdējusi arī labas atsauksmes par godive cieto šampūnu, kas der visiem matu tipiem. ;)

      Dzēst
  4. Par to elektrizēšanos runājot - elektrizējas tādēļ,ko mati ir sausi, tāpēc iesaku izmantot mitrinošu matu kopjošo kosmētiku ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. esmu dzirdējusi, ka tas varētu būt iemsls, bet vienmēr tomēr palieku tikai pie kondicioniera... :D

      Dzēst
  5. vai pēc šī šampūna Tev neprasījās kondicionieri lietot jeb Tu tādi nelieto, jeb lietojit kaut kādu parasto vai arī tādu sauso kondicionieri?
    pēc Tava arakstiņa ļoti gribetos izmēģināt, bet nu man - ja nav kondicionieris, nevaru vispār matus izķemmēt.. šādu sauso šampūnu gan neesmu izmēģinājusi..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vienmēr lietoju "parasto" kondicionieri. :) it kā ar izķemmēšanu viss bija labi, tāpat kā parasti. ;)

      Dzēst
  6. ā un vēl - kā sanāk - šitas bildē redzamais gabaliņš ir vienai reizei vai vairākām? un ja nav noslēpums - cik apmēram maksā tāds?
    paldies jau iepriekš :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. it kā šis gabaliņš der veselām 80 mazgāšanas reizēm. :D nu nezinu kā būs... Neptūns maksāja 4.90 ls. cenas tur ir ļoti atšķirīgas cietajiem šampūniem 4-6 ls. :)

      Dzēst
  7. Man Tev ieteikums, nezinu kā citiem, taču man liekas, ka vajadzētu platāku teksta laukumu, citādi viss liekas tāds saspiests un man tas traucē :D Nu tas tā, tikai mans viedoklis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man arī tas nepatīk, mēģināšu kaut ko darīt lietas labā. pamainīju platumu, tagad vajadzētu izskatīties labāk. ;)

      Dzēst
  8. šodien arī paviesojos Lush.Tā arī īsti neesmu sadūšojusies kaut ko nopirkt,bet atļāvos pajautāt izmēģināšanai "Dreamwash" dušas putas.Redzēsim kā man ies. :)Apčamdīju cietos šampūnus,neliekas reāli,bet laikam būs vien jāmēģina.

    AtbildētDzēst