svētdiena, 2013. gada 14. jūlijs

Etude House Kissful Tint choux

Hello!
Korejieši ir ne tikai pazīstami ar saviem BB krēmiem, bet arī lūpu tintēm. Izvēle ir milzīga, tāpēc katrs var atrast sev piemērotāko tinti gan uz ūdens bāzes, gan uz želejas bāzes u.c. 
Koreans are known not just for their amazing BB creams, but also for their lip tints. There is huge selection of different kind of lip tints - water based, jelly based etc.

 Ir pieejamas četras krāsas, taču es iegādājos 2. - pink choux. Choux, cik es zinu korejiski nozīme buča! :D Iepakojums sastāv 4,2g produkta. Šī lūpu tinte ir populāra ar to, ka tā nesausina lūpas un tai piemīt tāds kā lūpu spīduma finišs.

There is four colors available. I chose the 2. - pink choux. Maybe I'm mistaken, but I have heard that choux in Korean means kiss? :D Tube has 4,2g of product. This lip tint is popular that it doesn't dry out the lips and it has glossy finish. 
Tam ir ļoti interesants aplikātors, kas noteikti ir skaidrojams ar to, ka šī lūpu tinte ir perfekti domāta tiem, kam patīk gradient lūpu efekts. Šādu lūpu efektu ir ļoooti iecienijušas korejiešu meitenes.

It has very interesting applicator, which is probably because this lip tint is perfect for those who want gradient lip effect. This kind of effect is very popular among young Korean girls.
Esmu dzirdējusi, ka to sauc arī par "sasaldētas sulas ēšanas efektu". :D Lūpu centrā krāsa ir tumšāka, bet ārpusē gaišāka.

It is also named as a "just ate a popsicle effect". :D In the lip center color has to be darker, but in the outside of the lips it has to be lighter. 
Te var redzēt kā lūpu tinte izskatās dažādos apgaismojumos. Tā vispār nesausina lūpas. Kad spīdums noiet krāsa paliek ļooooti ilgu laiku. Krāsa noturējās 7 stundas, bez lūpu sausināšanas, manuprāt, tas ir kaut kas fenomenāls! Smarža lūpu tintei ir visai nepatīkama - pēc sintētiskiem ķiršiem un man tā īpaši neiet pie sirds, bet ar to var sadzīvot.

Here you can see lip tint in different lighting. It doesn't dry out your lips. When the gloss wears off, color is still on and it stays for a reallllly long time. It stayed for 7 hours without drying my lips, I think it's absolutely phenomenal!!! :D The only thing that I don't like is the smell of the tint, it's smells like synthetic cherries.
Kā jau var redzēt pirmajā attēlā, lūpu tinte ir ārkartīgi pigmentēta, taču, kad to iztušē krāsa kļūst pavisam dabīga.
As you can see in the first picture lip tint is very pigmented, but as you start to blend it looks very natural. :)

12 comments:

  1. glīts iepakojums.
    cik maksāja?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. laikam, bija kādi Ls 4. :)
      šeit: http://www.ebay.co.uk/itm/Etude-House-Kissful-Tint-Chou-4-2g-2-Pink-Chou-Korea-cosmetic/271234061312?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D9071564733954046022%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D271234061312%26

      Dzēst
  2. Super!
    Ehh, ja man to lūpu tinšu jau nebūtu tik daudz, ķertu ciet uzreiz:)

    AtbildētDzēst
  3. thank you for writing in english too! this looks better than i expected! :) i thought it would maybe be like a gel or something...

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti interesants produkts, bet žēl, ka nav viegli pieejams pie mums :)
    Kā vispār sāki izmēģināt visādas lietas, kas nemaz nav tik viegli pieejamas pie mums?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. njāa, pie mums vispār ir ļoti mazs tā, ko es gribētu no kosmētikas... :/
      mm... es īsti neatceros ar ko tas viss sākās. :D ā, laikam, ka es skatījos visas tās youtube beauty gurus un kāda no viņām (laikam, bubzbeauty) stāstīja par BB krēmiem un tā nu man tas likās kaut kas WOW, tāpēc arī man gribējās to iegādāties. vispār briedu tam ļoti ilgi, jo īpaši nezuticējos ebay, paypal utt. :D

      Dzēst
  5. izskataas diezgan forsha lieta, tik man nez kaapeec nav uzticiibas austrumu kosmeetikai :d

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. kādēļ? :) Korejiešiem un japāņiem ir ļoti labi attīstīta skaistumindustrija. ^^

      Dzēst
  6. Wow,this colors are sooo beautiful.*__*
    I like your blog. Maybe follow each other on bloglovin?
    Let me know follow you then back.
    LOvely greets Nessa

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. thank you so much!! ^^
      ok, let's follow each other!! :D

      Dzēst
  7. ahh, tik ļoti ļoti arī tādu gribētu.

    AtbildētDzēst