piektdiena, 2013. gada 27. septembris

September favorites

Hello!
Septembris bija viens traks mēnesis. Pirmo reizi biju tik ļoti aizņemta! Agrāk man riebās, ka man nav brīvā laika, taču pēdējā laikā man patīk, ka allaž esmu ar kaut ko aizņemta un visu laiku ar kaut ko nodarbojos, nevis garlaicībā mētājos pa gultu... :D Oktobris solās būs tik pat darbīgs. Nevaru sagaidīt skolotāju dienu, kad kopā ar klasesbiedrenēm mācīsim mazāko klašu bērniem. :) Kā arī 10. iesvētības, šoreiz mēs atriebsimies mwahahaa! 3:)
September was really crazy month for me! I have never been so busy. Before I didn't really like that I don't have free time for myself, but now I love that I always have to do something, that I'm always busy and doing something! October promises to be as active as September! ^^

Schwarzkopf Volumania Big Volume styling powder - jauks produkts, lai atsvaidzinātu "otrās dienas matus", bet teikšu godīgi es gaidīju kaut ko vairāk... Jā, man tas patīk, bet nav nekāda wow kuplums wow. Nē! Jā, tas nedaudz atsvaidzina matus, piedod tiem foršu aveņu smaržu, bet no kupluma te ne miņas.
Tonymoly Backstage gel eyliner (pearl brown) - nēsāju to gandrīz vai katru dienu. Jauks, ikdienas tonis + noturība tam ir lieliska, kas ir ļoti svarīgi, kad nav laika pielabot make-up. Mana atsauksme šeit.
Essence lashes go wild skropstu tuša - mana jaunā mega favorīttuša! Es nespēju izskaidrot, kas šajā tušā ir tik lielisks... Tā kuplina skropstas, bet nesalipina tās, un es nezinu kā ražotāji to panākuši, jo, manuprāt, par tik lētu cenu, produkts ir tiešām fenomenāli labs! ;) Mana atsauksme šeit.
ABC Australian Body Care mitrinošais krēms - mana sejas āda pēdējā laikā ir tik, tik, tik ļoti sausa, ka es pat nespēju nēsāt nekādus BB krēmus/ tonālos u.c., jo tie visi vienkārši izceļ manus sausos pleķīšus. Šis krēms ir mans glābējs, tas ir ļoti biezs, gluži kā sviests, bet tas ātri iesūcas un nepadara ādu lipīgu un taukainu. Pluss tajā nav parabēnu!
Catrice Hollywood's Fabulous 40ties nagu laka red butler - mmm... perfekts rudens tonis šeit.

Schwarzkopf Volumania Big Volume styling powder - nice product for making your second day hair a little bit more fresher, but it doesn't do what it claims - give to my hair a crazy volume. Yes, it makes my hair fresher, it gives a nice raspberry smell, but it doesn't give any volume, but I do like it anyway. ;D
Tonymoly Backstage gel eyeliner (pearl brown) - I use it almost every day. Nice, everyday color + it has amazing staying power, which is very important when you don't have time to touch up your makeup.Here is my review.
Essence lashes go wild mascara - it's my new favorite mascara! I really don't know how do they do it, but this mascara is just simply amazing. It gives amazing volume, but it doesn't make a single clump. Simply amazing! And it's really cheap too. ;) My review is here.
ABC Australian Body Care moisturizing cream - recently my skin has been extremely dry and I can't even use any BB creams/ foundation, because they just accentuate my dry patches, so this cream is my savior. It's really thick, just like butter, but it soaks in very fast and doesn't leave any sticky, oily residue. Plus it's paraben free!
Catrice Hollywood's Fabulous 40ties nail polish - perfect color for autumn! Here picture of it.

Tā kā aizņemtības dēļ nēesmu izlasījusi nevienu grāmatu, iemetīšu dažas dziesmas, kuras klausījos šomēness.
Kpop kā, tad bez tā... :P 
Viss Hurts Exile albums!! Mīļākās dziesmas ir The Road, Cupid, Mercy un The Crow. Mmmm... Perfektas! Lai gan, ja godīgi, tad pirmais albums man vairāk patika. :D  Nevaru sagaidīt, kad novembrī došos uz koncertu!!!!! Wiiiiiii!
Yayayay!
Kādas ir tavas mīļākās dziesmas,grupas,dziedātāji šomēness? :)

16 comments:

  1. Great product reviews! I've never used any of the products before, thanks for reviewing them! =)

    AtbildētDzēst
  2. Man šī tuša patika, bet neteikšu, ka es biju tik lielā sajūsmā. Redz, atkarīgs no tā, ko gaida no konkrētās tušas. :)

    AtbildētDzēst
  3. Es arī esmu sajūsmā par Catrice Hollywood's Fabulous 40ties nagu laku Red butler!
    Viens no skaistākajiem toņiem manuprāt! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jāā, esmu burtiski atkarīga no šīs nagu lakas! :D

      Dzēst
  4. Palieku mūžīgi uzticīga sama mīlulim -Benam Howardam,bet Hurts ir tik daudz lieliskas dziesmas un Theo balstiņa ...:)))

    AtbildētDzēst
  5. Catrice ļooti smuka <3
    Šogad mani iesvētīja- dzēru paniņas ar šprotēm, sīpoliem un banānu, ņamm.. :D Bet nebija tik traki kā biju domājusi :D

    AtbildētDzēst
  6. block b - nevaru sagaidīt kad iznāks 'very good' beidzot^^

    AtbildētDzēst