svētdiena, 2014. gada 12. janvāris

Palmers concentrated cream and lip balm

Hey!
Jau nākošnedēļ sola to šausmīgo salu un sniegu. Brr..! Ziemā es īpaši pievēršu uzmanību rokām un lūpām, jo tieši tās visvairāk tiek pakļautas skarbajam ziemas salam un vējam. Tādēļ šoreiz atsauksme par diviem tik ļoti svarīgiem produktiem ziemas sezonā!
In winter it's especially important to take a good care of your hands and lips, so this time I'm doing a review of two most important products in winter season - moisturizing cream an lip balm! 

  
Man bija kaut kā apnicis mans mīļākais Garnier Šī sviesta roku krēms un es nolēmu izmēģināt kaut ko citu. Aptiekā pamaniju šo kakao sviesta koncentrēto krēmu no Palmer's, ko var izmantot uz elkoņiem, ceļiem, rokām un pēdām, kā arī tas it kā, palīdzot izlīdzināt strijas un rētas.
I was kind of bored of using my favorite Garnier Shea butter hand cream, so I decided to try something new. I saw this cocoa butter concentrated cream from Palmer's, which you can use on your hands, feet, elbows and knees, also it helps to smooth and blend unattractive marks, scars and stretch marks.
Man ļoti patīk kā tas smaržo - nedaudz saldi, pēc kakao. Parasti man galīgi neiet pie sirds visādi krēmi/dušas zēlejas/losjoni ar šokolādes vai kakao smaržu, jo tā liekas pārāk mākslīga un šķebinoši salda, bet šis krēms smaržo patīkami, lai gan domāju, ka tik un tā, ne visiem tā var likties patīkama.
I really like how it smells - a little bit sweet, like cocoa. Usually I don't like any kind of creams/lotions/ shower gels that smell like chocolate or cocoa, because it always smells really artificial and sickly sweet, but this cream smells nice, although I think it's still not everyone's cup of tea.
Tas ir ļoti biezas konsistences un kā roku krēmu to nevajag daudz. Iesūcas pietiekoši ātri, taču nav tā, ka līdz ko tas iesūcas, rokas atkal ir sausas. Pēc tā lietošanas rokas vēl ilgstoši ir mitrinātas un patīkami zīdainas.
Jauki ir arī tas, ka tā sastāvā tiešām ir kakao sviests un kokosriekstu eļļa. Par 3 euro, manuprāt, ļoti labs krēms!
It is very thick consistency, so as a hand cream you don't need a lot of it. Absorbs pretty well, but it's not like after it absorbs, my hands are dry again. After using it my hands stay moisturized for a really long time and they are nice and soft.
It is nice that it actually contains some cocoa butter and coconut oil.
 
Vēl viens produkts, ko iegādājos no Palmer's ir lūpu balzāms. Es gribēju iegādāties kādu labu, ekstra mitrinošu lūpu balzāmu. Nopirku, izmēģināju un sapratu, ka atkal nav tas, ko gribēju. It kā jau mitrina, bet līdz, ko lūpu balzāms ir nogājis, atkal ir sausu lūpu sajūta. Un nav jau brīnums, jo galvenā šī lūpu balzāma sastāvdaļa ir minerāleļļa, kas veido tikai tādu kā aizsargslānīti uz ādas, bet galīgi nemitrina. Vilšanās~!
Another product that I got from Palmer's is a lip balm. I wanted to get a good, extra moisturizing lip balm. I bought this one and realized that again it's not something that I wanted. Well it is moisturizing, but as soon as the lip balm is gone, my lips feel dry again. And no wonder, because the second ingredient is a mineral oil, which makes this protecting layer, but doesn't moisturize at all! Disappointment~!

5 komentāri:

  1. mhm, es arī Palmers lūpu balzāmu (man gan bija cita versija) izlidināju grozā. pat vīrs izbrāķēja. tiešām - smērē un smērē, bet lūpas paliek arvien sausākas. galīgi neveiksmīgs produkts, vē.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tas pats. Lūpu balzami viņiem galīgi garām.

      Dzēst
    2. jā, pilnīgi piekrītu jums!! ;)

      Dzēst
  2. Roku krēms liekas tāds labs .Vispār būs jāpaskatās aptiekās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, roku krēms diezgan labs - mitrinošs un patīkami smaržo! :)

      Dzēst