sestdiena, 2014. gada 6. decembris

Skin79 Super+ BB NEW packaging

Hello!
Iepriekš jau biju rakstījusi rakstu par šo brīnišķīgo BB krēmu, taču tas bija gandrīz divus gadus atpakaļ un Skin79 ir uzlabojuši BB krēmu, tāpēc nolēmu uzrakstīt update rakstu! :)
I haven't done a proper English review of this BB cream, but it's my ultimate favorite BB cream ever aaand recently Skin79 upgraded their most poular BB creams to a new packaging, so I decided to do a review!

2014. gada jūnijā Skin79 sāka pārdot jaunos, uzlabot Skin79 BB krēmus, uzlabojot ne tikai iepakojumu, bet arī pašu BB krēmu (izņemot parabēnus no sastāva, palielinot SPF un pievienojot jaunus, dabīgas sastāvdaļas). Šeit var apskatīt manu veco atsauksmi.
Skin79 started selling their new BB creams sonce June 2014. They upgraded not only the packaging, but also the BB cream itself (they took out the parabens, made the SPF bigger and added some natural ingridients). 
Man ļoti patīk jaunais iepakojums, to ir ļoti ērti lietot. Tas ir tik pat sanitārs kā iepriekšējais, tikai šajā ir vairāk produkta . Iepriekšējā BB krēmā bija 40g, savukārt šajā 50g produkta par to pašu cenu!!!
I really like the new packaging, it is sooo easy to use it. It's especially good if you are germaphobe like me, because no bacteria can go into this packaging. The last BB cream had 40g of product but this one has 50g for the same price!!! ;)
  
 
Kā jau minēju iepriekš Skin79 izņēma parabēnus no BB un uzlaboja sastāvu, palielināja SPF uz 30. Viss pārējais palicis kā iepriekš, tik pat labs! 
As I said before Skin79 took out the parabend, made the ingridients better and upgraded SPF to 30. Everything else is the same, as good as before!
 
Superīgias pumpītis, kas dozē perfektu produkta daudzuma. To ir ļoti viegli lietot un tas nevarētu būt vēl labāks. Jaunais iepakojums ir vienkārši superrr!
I looove the new packaging, especially the pump, because it doses the perfect amount of the product. It just couldn't be better!
 
Toņa ziņā tas varētu būt pavisam nedaudz gaišāks, bet tas ir pluss man, jo es piederu pie sniegbaltīšu dzimtas. :D Tas ir mitrinošs (derēs visiem ādas tipiem), neizceļ sausos pleķīšus, BB ir zems/vidējs pārklājums. Jaunais BB krēms ir daudz matējošāks nekā vecais, taču tas tik un tā izskatās ļoti dabīgi.
The new BB cream is a little bit lighter, but that's a plus for me, because I'm suuuper pale. It is very moisturizing (I would say it will fit every skin type), it doesn't accentuate dry patches, BB cream is low to medium coverage. The new upgraded BB is a lot more mattifying , but it still looks very natural. 
 

4 komentāri:

  1. Tikko rakstīju komentāru bet tas pazuda... :( gribēju pateikt, ka forši, ka esi atradusi savu vis vis vis viss labāko produktu sejai :) Es ar šiem BB esmu uz Jūs, man vairāk L'oreal vai Chanel tonālais iet pie sirds. :)
    aijassecret.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī nepatīk ne Maybelline, ne Garnier BB krēmi, jo tie vienkārši nav salīdzināmi ar Āzijas BB krēmiem. ;)

      Dzēst
  2. Kur viņu var nopirkt? :) Gribētos pamēgināt kaut ko citu, jo Garnier bb krēms nepatīk, uz Maybelline manai ādai nepatīk ziemas periodā.

    AtbildētDzēst