svētdiena, 2015. gada 8. februāris

NYX Soft Matte lip cream

Hei!
Šis ir viens no NYX populārākajiem produktiem un tā kā pēdējā laikā matētas lūpu krāsas ir kļuvušas īpaši populāras, šo es sāku lietot daudz vairāk nekā iepriekš un es atklāju, ka nēesmu veidojusi atsauksmi par šo produktu savā blogā.
This is one of the most popular NYX product and since the matte lips are really popular right now I have been using this one much more often than usual and I found out that I haven't done any review about this product in my blog.
NYX soft matte lūpu krēms maksā apmēram 7 eiro un to var iegādāties NYX internetveikalā un Douglas veikalos. Tas satur 6,5 g produkta it hipolarģēnisks un visi NYX produkti netiek testēti uz dzīvniekiem. Es izvēlējos toni SMLC11 - Milan.
NYX soft matte lip cream costs about 7 euros and you can buy it in their online store. It has 6,5 g of product and it's hypoallergenic and cruelty free. I choose the color SMLC11 - Milan.
 
Iepakojums ir līdzīgs tā kā lūpu spīdumam ar aplikatoru, kas ir ļoti ērts un ar to var precīzi uzklāt produktu. Lūpu krēmam piemīt salda, vaniļas tāda kā kūku smarža, diezgan patīkami, taču domāju, ka tā noteikti visiem neies pie sirds.
The packaging is very similar to a lipgloss with applicator, which is very convenient and handy when you are applying the product. Lip cream has very sweet, vanilla, cupcake-like smell, which is nice, but I don't think that everyone will like it.
Konsistences ziņā tas ir ļoti zīdīgs un gluds, klājas ārkārtīgi viegli uz lūpām  un tas nekādā ziņā nav sausinošs (pirms tā uzklāšanas labāk lietot lūpu balzāmu), tikai noteikti ir jāsakopj lūpu pirms tā lietošanas, jo tas izcels katru mazāko sausuma pleķīti. Noturība ~4h ar ēšanu/dzeršanu/runāšanu.
Consistency vise it is very smooth and it glides on very easily on the lips and in it's definitely not drying (you should use lipbalm before using lip cream), but you should exfoliate your lips before using it, because it's going to accentuate every dry patch that you have. It lasts about 4h with eating/drinking/talking.

3 komentāri:

  1. Tonis ļoti smuks un tāds dabīgs :) Noteikti paturēšu atmiņā šo toni, kad iešu iegādāties kaut ko no Nyx ;)

    AtbildētDzēst