piektdiena, 2015. gada 13. februāris

Signal White Now zobu pastas

Čau!
Man bija iespēja izmēģinā Signal White Now zobupastas, kas atgriežas Latvijas tirgū ar nu jau uzlabotu un atjaunotu formulu.
 
"Zobārsti ir apstiprinājuši, ka parastās zobupastas zobus balina mehāniski, izmantojos abrazīvās sastāvdaļas.Tas nozīmē, ka zobs tiek mākslīgi nobersts, lai iegūtu gaišāku krāsu, taču ilgtermiņā tas spēj zobus padarīt vājus.
Izmantojot speciālu gaismu atstarojošu optisko “Zilās Gaismas” tehnoloģiju, tiek radīts optisks, gaismu atstarojošs efekts, kas zobiem piešķir manāmi baltāku toni. Tā rezultātā zobu balināšanas efekts netiek sasniegts izmantojot abrazīvās daļas, pasargājot zobus no bojājumiem ilgtermiņā.
Signal White Now zobupastas garantē gan mutes dobuma veselību, gan ir piemērota ļoti jūtīgiem zobiem."
Patiesībā šis ir manas absolūti mīļākās balinošās zobupastas jau ilgu laiku, lai gan iepriekš tās nemaz nebija pieejamas pie mums Latvijā (man tās atveda no ārzemēm), tāpēc man bija liels prieks, ka tās tagad ir pieejamas arī pie mums! Esmu izmēģinājusi visas Signal balinošās zobupastas un vēlos padalīties ar jums savās domās par tām.

Signal White Now
 
 
Klasiska zobu pastas smarža (sweetmint), ļoti patīkami atsvaidzina elpu, šo es ieteiktu ikvienam, jo tā ir vienkārši klasiska zobupasta, bet tai piemīt arī balinošais efekts. Šo var droši lietot ikdienā, nebaidoties par to, ka tā traumēs zobus, ja atceros, ka izlietoju 2 tūbiņas pēc kārtas un mani zobi nekļuva ne jūtīgi, arī lūpas nebija sausas (ko starp citu ļoti bieži izraisa tieši balinošās zobu pastas) un zobi noteikti bija daudz baltāki nekā iepriekš. Visām Signal White zobupastām ir ļooooti zilas putas, kas arī padara zobus vizuāli baltākus.

Signal White Now Ice Cool Mint
 
Tāda pati kā iepriekšējā zobu pasta, tikai šai ir nedaudz savādāka garša, šī ir daudz atsvaidzinošākā un no rīta tā lieliski pamodina. :D Taču darbība tai ir tieši tāda pati - saudzīga, balinoša, atsvaidzinoša!

Signal White Now Triple Power Gold
 
Šī zobu pasta allaž ir manā "arsenālā" :D, jo tā lieliski noder, kad ir jādodas uz kādu svarīgu pasākumu vai zinu, ka mani noteikti fotogrāfēs, tad šī zobu pasta ir tieši laikā, jo uzreiz pēc tās lietošanas var redzēt tūlītēju rezultātu, tomēr tas nav ilgstošs, taču, ja ir vajadzīgs momentāls wow efekts un ikdienā nav nepieciešamība lietot balinošas zobupastas, tad noteikti iesako šo. Triple Power piemīt vistumšākā zilā krāsa.
 
 
Šīs zobu pastas lietoju jau vairāk par gadu (tā kā tās allaž iegādājos ārzemēs) un kopš tā laika es nekad nēesmu sevi pieķērusi pie domas, ka mani zobi nav pietiekoši balti vai, ka ir laiks doties pie higienista. 

7 komentāri:

  1. Great post!
    Maybe we can follow to each other? :)

    AtbildētDzēst
  2. Balinošās zobu pastas ir tikai tās, kam sastāvā ir neliels daudzums peroksīda. Piemēram, Swissdent extreme sastāvā tas ir, un šī pasta ir maz abrazīva. Cik zinu var pirkt tikai www.baltizobi.lv

    Visas pārējās pastas var būt tikai baltinošās vai parastās, atkarībā no sastāva.

    AtbildētDzēst