sestdiena, 2015. gada 4. aprīlis

L'oreal Miss Manga Punky mascara

Hi!
L'oreal ir nācis klajā ar jaunu skropstu tušu Miss Manga māsu, kas vairs nav cukuroti rozā, bet gan ar īstu panka piesitienu!
L'oreal has made Miss Manga sister mascara, which is not your typical sugary pink manga mascara, but with real punk kick to it!!

Iepakojums ir tieši tāds pats kā klasiskai Miss Manga skropstu tušai, tikai dzeltenā krāsā. Tā maksā apmēram 9 eiro.
Packaging is pretty much the same as the classic Miss Manga mascara, the only difference is obviously in the color, this one is yellow. It costs about 9 euros.
 
Aplikātors ir ārkārtīgi interesants un neparasts. Tas ir konusveidīgs un tam ir ļoti īsi, mazi sariņi, kas ir cieši salikti kopā.
Applicator is very interesting and unique. The applicator looks like cone, which has very short, small bristles and they are pack really tightly together.  
Skatoties uz bildē attēloto modeli domāju, ka šī tuša nebūs domāta man, taču izmēģinot, sapratu, ka ar divām kārtām tā izskatās pat ļoti labi, trešā kārta gan būtu par daudz ikdienas gaitām. Skropstas gan tā ļoti salipina, tāpēc, ja nepatīk tāds efekts, tad šī tuša nebūs domāta tev.
When I looked at the model of the picture, I thought that this mascara is not going to be up to my alley, but when I tried it with 2 coats, it looked surprisingly nice. Although it does clump up your lashes, so if you don't like that kind of effect, than I don't think that this mascara is for you. 
 

7 komentāri:

  1. I still have yet to try the previous Miss Manga mascara

    Candice | Beauty Candy Loves
    ♥♥♥

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. I actually haven't tried the original Miss Manga too. :)

      Dzēst
  2. Nevienai atsauksmēs tā arī neesmu redzējusi tieši to panky efektu, kāds ir reklāmās, kā arī bildē redzamā brošūrā. Tad tāds tomēr nav reāls?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas, kas ir attēlots bildē, protams, ir pielabots fotošopā, taču domāju, ja ir vēlme sasniegt tādu rezultātu, tad ar 3+ skropstu tušas kārtām +/- tāds efekts varētu būt sasniedzams.

      Dzēst
    2. Man sanāk ļoti līdzīgs spiky efekts, bet man šausmīiiigi nepatīk tas, ko es uz sevis redzu.

      Dzēst
  3. Izmēģināju drogās=- krāsoju acis, dikti labs efekts, pat pārvelkot paris reizes pāri, man iepriekšējā versija arī ļoti labi derēja :) Sobrid gan tušas man ir ka uz gadiem diviem :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ar vienu kārtu sanāk ļoti dabīgs efekts. :)

      Dzēst