ceturtdiena, 2015. gada 7. maijs

Tukšinieki #16

Čau!
Ir sakrājies kārtējais tukšinieku bariņš un man ir laiks beidzot atrādīt, kas man patika vai nepatika, ko noteikti pirkšu atkārtoti, bet ko atstāšu veikala plauktos!

1. Dove Pure Care dry oil šampūns - patika, ļoti maigs šampūns, nesausina matus un galvas ādu, ļoti jauki smaržo.
2. Dove Pure Care dry oil kondicionieris - šis man patika nedaudz vairāk par oxygen wow sērijas kondicioniri, labi mitrināja un tam piemīt tā pati jaukā smarža kā šampūnam.
3. Garnier micerālais ūdens - šis ir viens no micerālajiem ūdeņiem, kas man škiet vislīdzīgākais Biodermai. Patika + tas maksā uz pusi mazāk un ir divreiz vairāk produkta.
4. Dove dušas želeja - Dove dušas želejas ir manas absolūti mīļākās! Super, dievinu!
5. L'oreal oil magic matu maska - kārtējā absēstība, smaržo debešķīgi un lieliska mitrina matus, atkārtots pirkums.
6. Altermed panthenol forte krēms - lielisks mitrinošais krēms siltajam laikam, gēlveida konsitence, ātri iesūcas, lēts.
7. Bioderma Cicabio krēms - bija mans absolūti mīļākais ziemas mitrinošais krēms, taču domāju, ka esmua tradusi citu, labāku alternatīvu. Šis parasti veļas zem kosmētikas + tomēr nav pietiekoši mitrinošs ziemai.
8. Aritaum full cover konsīleris - nepatika, šausmīgs produkts, biezs, slīd pa ādu un tonis arī galīgi neder. Pietam to obligāti jāsakrata pirms lietošanas savādāk tas atdalās un sākumā iznāk eļļa.
9. Etude House ice cream nagu laka - jauks, vienkāršs, klasisks rozā tonis + piemīlīgais iepakojums. Diemžēl to vairs nekur nevar nopirkt, jo tā bija limitētā kolekcija.
10. Etude House surprise concealer kit - patika, lieliski noslēpa dažādus nesmukus, nekur nepazuda dienas garumā, tikai tonis īsti nederēja.
11. Signal White Now zobu pasta - mīļākā balinošā zobu pasta, bez komentāriem!!!!
12. Essence Lash princess volume mascara - ļoooti patika, lieliski kuplina, nesalipina skropstas, piesātināti melna, noteikti iegādāšos atkārtoti.
13. Keune So Pure Moroccan argail oil - absolūtī mīļākā matu eļļa, lieliski mitrina, ātri iesūcās matos un neatstāj eļļainas paliekas un jauki smaržo. 
14. Beuaty formula spīdumu absorbējoši papīrīši - patīīk, visu laiku pērku atkātoti.

14 comments:

  1. Dove matiem ar ļoti patika! Un Garnier ar lietojas un ļoti patīk. Pārējie gan man pasvešāki :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dove un Garnier produktus noteikti ir vērts izmēģināt un pirkt atkārtoti! :)

      Dzēst
  2. Man ir Cicabio Arnica +, tas labāk patīk par Cicabio Creme! :) Manā īpašumā ir abi Garnier micelārie, bet neesmu vēl nevienu pamēģinājusi :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Garnier micerālais tiešām ir ļoti foršs. Cicabio Arnica+ nēesmu mēģinājusi, vai tas ir pret apsārtumu?

      Dzēst
  3. Būtu interesanti izmēģināt keune argana eļļu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ooo, tā ir mana absolūti mīļākā matu eļļa! ;)

      Dzēst
  4. Tie šampūni būs jāiegādājas, tie iepakojumi vien dikti simpatizē! Ahh, manuprāt, visi Dove produkti smaržo pēc tīrības :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jāa un, manuprāt, Dove produktiem ir visveiksmīgākā smarža, ļoti neitrāla. :)

      Dzēst
  5. Panthenol krēmiņš ir mana mazā mīlestībiņa!
    Signal zobu pasta arī ļoti patīk. Ar essences tušu sākumā bija love/hate attiecības, jo smērējās, bet tagad, kad pažuvusi nedaudz - arī ļoti patīk, tiešām princešu skropstas! :)

    Par pārējo neko nezinu, bet zinu to, ka noteikti gribu Garnier micerālo ūdeni izmēģināt beidzot :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tavi nosauktie favorīti ir arī mani favorīti! ;D

      Dzēst
  6. Sveika. Vai tevis minētā L'Oreal magic oil maska ir tā pati L'Oreal Elvive Extraordinary Oil Masque? Nekur internetā nevaru atrast tavējo, tik to vācu valodā (öl magique). Gribēju vnk vēl palasīt atauksmes angļu val. pirms pērku, tik nevaru atrast viņu :D

    AtbildētDzēst