piektdiena, 2015. gada 14. augusts

L'oreal False Lash Superstar mascara

Hei!
Beidzot esmu atgriezusies no garā un karstā ceļojuma no Spānijas. Šajā laikā guvu ne tikai jaunus iespaidus, bet arī izmēģināju visādus jaunumus no L'oreal, šoreiz vēlos dalīties ar saviem iespaidiem par L'oreal False Lash Superstar skropstu tušu.
I'm finally back from my vacation in Spain. At that time I not only got amazing memories of my trip, but I also tried a couple of new L'oreal makeup, so I want share my opinion about it this time about L'oreal False Lash Superstar mascara.

 Jaunā L'oreal False Lash Superstar skropstu tuša ir īsta superzvaigzne starp visām L'oreal tušām, jo tā ir vienīgā un pirmā skropstu tuša, kas acumirklī pārviedo skropstas tikai 2 soļos, piešķirot apburošu mākslīgo skropstu efektu.
New L'oreal False Lash Superstar mascara is a real star among all L'oreal mascaras, because that's the first and only one mascara that completely changes your lashes only in 2 steps, making them like false eyelashes.
Iepakojums ir ļoti interesants, minimālistiks, bet diezgan futuristisks. Katrā pusē tūbiņās ir 3,25 ml, kopumā 6,5 ml, tušas aptuvenā cena ir 16 eiro. 
The packaging is very minimal, but I would say also quite futuristic. Each sides of the tube has about 3,25 ml, so overall its's 6,5 ml of product. The price of the mascara is about 16 euros.
Pirmais solis ir balta, apjomu palielinoša bāze, kas nesalipina, bet atdala un tiešām palielina skropstu apjomu, padarot tās kuplas un garas. Ļoti interesants efekts!
The first step is to apply white base, that gives you amazing volume and length, but it doesn't clump up your lashes, it just separates them and makes them long and voluminous!  Very interesting effect!
Otrs solis ir uzklāt tušu. Birstīte ir ļoti ērta un tā lieliski atliec skropstas. Skropstu tušas formula drīzāk ir uz sauso pusi, taču man patīk šāda tipa skropstu tušas, jo "slapjo" formulu skropstu tušas parasti salipina skropstas. Tuša ir intensīvi melna un lieliski noklāj balto bāzi.
Second step is to apply mascara. The brush is very nice and curls the lashes very well. Formula is more on the drier side, but that's the kind I prefer, because I don't like "wet" formulas, they usually stick my lashes together. Mascara is very intense black and it covers up the white base.

Kā jau attēlos var redzēt, skropstu tuša pilda visus savus solījumus. Šī noteikti ierindojas manu mīļāko tušu top 3. Iesaku un dodu visas 5 margrietiņas!
As you can see in the pictures, mascara does everything that it claims to do. This mascara is definitely top 3 favorites. I highly recommend and give 5 out 5 daisies to it!

2 komentāri:

  1. ļoti atšķirīgi viedokļi par šo tušu. gan tas no sērijas, kas der vienam, otram neder. bet noteikti izmēģināšu, kad beigsies mani tušu kalni :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. lasīju, ka dažām meitenēm šī tuša smērējās, bet man galīgi nebija nekādu problēmu. interesanti.. :)

      Dzēst