svētdiena, 2015. gada 25. oktobris

Dažādi makeup look ar Essence un Catrice

Sveiki!
Catrice un Essence nesen izlaida jaunus produktus rudens/ziemas kolekcijā. Man radās ideja apvienojot produktus, izveidot dažādus rudens tēlus. No ikdienas nude līdz piesātinātiem, vakara ogu toņiem...

Rūgtā šokolāde
Ikdienai ļoti piemērots komplekts. Catrice even skintone tonālais krēms, lieliski izlīdzina sejas toni, vieglas konsistences un sedzamības. 
Catrice šķidrā lūpu krāsa tonī 070 - better make a mauve, lieliski papildina tēlu, piedodod lūpām skaistu, veselīgu mirdzumu. Mitrinoša, nav lipīga!
Catrice Chocolate Nudes acu ēnu palete piedāvā sešus dažādus toņus - no gaišajiem līdz tumšajiem, no mirdzošajiem līdz matētiem. Catrice acu ēnu paletes ir vienas no manām mīļākajām, jo tās piedāvā lieliskus toņus un ir ļoti izdevīgas cenas ziņā.
Catrice Multi Matt vaigu sārtums (010 - Love, Rosie!) ļoti skaista vaigu sārtums, izskatās ārkārtīgi dabīgi un lieliski atsvaidzina sejas toni.

Rudens oga
Šī ir mana absolūti mīļākā kombinācija, jo rudens/ziemas sezona ir laiks, kad es izbaudu bordo, ogu, tumši sarkano krāsu pārpilnību. 
Essence ir nākusi klajā ne tikai ar dažādiem jauniem nagu laku toņiem, bet arī jauniem lūpu produktiem. Sheer&shine lūpu krāsa ir viena no tām. Mans mīļākais tonis, protams, ir kārtējais ogu tonis (07 - sparkling miracle).

Catrice piedāvā arī jaunas mini paletes jeb acu ēnu trio. Man likās, ļoti interesants tieši tonī (030 - Rose Vintouch), perfekts toņu trio rudens/ziemas sezonai.

Saldā karamele
Essence ir jauna acu ēnu palete All about nude!! Tā ir vienkārši perfekta - lieliska toņu izvēle, pigmentētas, noturīgas, krēmīgas + par cenu nav nemaz jārunā!!!
Catrice Camouflage konsīleris mani patīkami pārsteidza, tas ir ļoti līdzīgs NYX HD konsīlerim. Krēmīgs, lieliski pludinās, bet tam piemīt arī laba sedzamība. Mani priecē, ka gaišākais tonis ir patiešām gaišs nevis oranžs.

Aizkavējies korallis
Ja nu kādai tomēr neiet pie sirds maigie karameļu un šokolādes toņi vai arī tumšie ogu toņi, tad kurš teica, ka rudenī nedrīkst izvēlēties košo vasaras koralli?
Arī Essence ir nākusi klajā ar līdzīgu produktu šķidro lūpu krāsu, tā ir ļoti piesātināta, spilgta un noturīga.

2 komentāri: