pirmdiena, 2015. gada 19. oktobris

Dove DermaSpa Goodness3

Hey!
"Dove piedāvā jaunu ādas kopšanas produktu līniju DermaSpa, kas ir līdz šim Dove zinātniski advancētākā un modernākā ķermeņa kopšanas produktu līnija, apvienojot augstvērtīgu dermatoloģisku kompetenci ar vienreizēju Spa līmeņa produktu baudījumu."

Dove ir nācis klajā ar jaunu ķermeņa kopšanas sēriju DermaSpa Goodness3. Aktīvā formula ar omega eļļu izlīdzina ādas tekstūru un padara ādu samtaini maigu. Man ļoti patīk šo produktu iepakojums, tas ir minimālistisks, praktisks un to ir ļoti ērti turēt rokas. 
No visas šīs sērijas visvairāk man ir iepaticies ķermeņa losjons, tas ir vieglas konsistnces, lieliski iesūcas ādā un padara to zīdaini maigu (tā sastāvā ir silikoni). Kā arī, nezinu kāpēc, bet man ļoti patīk iepakojums, tas ir vienkāršs, bet tas ļoti ērti ieguļas rokā un neslīd ārā. Maksā apmēram 8 eiro.
Viens no šīs sērijas prouktiem ir arī ķermeņa krēms, kas ir nedaudz biezākas konsistences par losjonu un perfekti derēs aukstajam gadalaikam, kad gribas kaut ko īpaši mitrinošu. Tāpat kā losjons, tas padara ādu mīkstu, gludu un veselīgi mirdzošu. 
Arī roku krēms ir lielisks papildinājums šīs sērijas produktiem. Ērts, ne pārāk liels iepakojums, ko var iemest līdzi somā. Vieglas konsistences, ātri iesūcas ādā, neatstāj lipīgu kārtiņu un padara rokas ļoti maigas. Maksā apmēram 4,50 eiro. 
Kopumā man ļoti patika visi Goodness3 sērijas produkti, taču vienīgais mīnuss - smarža, tā ir ļoti spēcīga un uzkrītoša (Aprakstā tiek minēts šāds smaržas raksturojums - vaniļas, kokosriekstu, muskusa un citu smaržu, tostarp tonizējošā ingvera un ābola, sajaukums), tāpēc pirms produktu iegādes, iesaku tos vispirms pasmaržot!

5 komentāri:

  1. Dove dizains ir ļoti labi nostrādāts, man patīk ;) Smarža izklausās intriģējoša, varbūt, mani uzrunās, būs jāpskatās Drogās.. nez vai jau ir parādijies plauktos..

    Ilze
    sieviskiba.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Njaa, smaržas jau ir ļoti individuāla lieta... :)

      Dzēst
  2. Es nopirku tikai paštonējošo pagaidām! :) Ļoti patīk dizains!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paštonējošais man arī patīk, lai gan jaunajā iepakojumā neesmu mēģinājusi :)

      Dzēst
  3. Ļoti patīk roku krēma iepakojums. Tāds neitrāls, neuzkrītošs un viegli parocīgs turēšanai darbā vai mājās uz galdiņa. :)

    AtbildētDzēst