piektdiena, 2016. gada 5. augusts

Maybelline Lipstick Lipgloss and Nail polish

Sveiki!
Pavisam nesen Maybelline nāca klajā au dažiem jaunumiem. Nolēmu padalīties savās atsauksmes par produktiem, kurus man bija iespēja izmēģināt.

Maybelline Color Sensational līnijai pievienojušās The Creamy Mattes lūpu krāsas. Pieejamas 6 dažādos toņos. Pirmais, kas mani pārsteidza uzklājot šo lūpu krāsu, ir tās krēmīgā tekstūra, ļoti viegli klājas un neziceļ sausos pleķīšus. Par spīti tam, ka tā ir matēta, tā nesausina lūpas.  
Man patīk, ka lūpu krāsām ir iespēja arī piemeklēt atbilstošu nagu laku, šī ir Nr. 1. Man vienmēr ir paticis kombinēt lūpu krāsu un nagu laku toņus. Šis lieliski piestāvēs pie Clay Crush (932) lūpu krāsas. 
Toņi ir ļoti piesātināti un spilgti, it īpaši šis klasiski sarkanais, matētais tonis - Rich Ruby (968). Klasiski sarkanā krāsa, manuprāt, vienmēr būs modē. To var lietot gan uz kādu pasākumu, gan arī ikdienā. Lūpu krāsu vidējā cena ir 9 eiro.
Atbilstoši sarkanajai lūpu krāsai ir pieejamas arī jaunās nagu lakas, šī ir Nr. 41. Visi šie nagu lakas kolekcijas toņi ir izteiksmīgi un dzidri, pateicoties caurspīdīgā gēla formulai. Pieejami 21 dažāds tonis, kas maksā apmēram 2-3 eiro.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru