sestdiena, 2012. gada 10. novembris

Krāsu flešmobs - oranžs!

Sveikiņi, visiem!

Flešmobs joprojām turpinās. Pagājušajā sestdienā norisinājās dzeltenais flešmobs - klik. Šodien atradīšu visu oranžo, ko es varēju atrast. Sākumā domāju, ka oranžais flešmobs būs tik pat skops cik dzeltenais, bet izrādījās pavisam savādāk. 


L'oreal studio silk&gloss curl power spray - kopā ar babyliss easy curl (klik) čirkas turas visu dienu un pat ilgāk. Mati paliek ieveidoti pat vēl nākamajā dienā.
3. krāsiņa no essence sun club paletes - no šīm ēnām nav nekādas jēgas, pazūd jau pēc ~30 minūtēm. Nopirku tās, jo vienu reizi tām bija atlaide. :)
Essence class of 2013 lip tint - tūbiņa izskatās brūna, bet kad lip tint uzliek uz lūpām man tas šķiet tumši oranžīgs. Klik.
Classics nagu laka 170 - mini nagu laka, ko kādreiz pārdeva Drogas. Nav diez ko noturīga.
Maybelline express finish nagu laka  - žūst ātri, forši izskatās uz brūnām rokām vasarā.
Essence fruity sorbet - no šī acu sorbetiņa nav nekādas jēgas, jo krāsa tam ir minimāla, bet ir daaaudz spīdumiņu, pazūd jau pēc kādām ~30 minūtēm (vasarā vēl ātrāk). Man nepatīk. Tam ir arī tāda aizdomīga, ļoti ķīmiska smaka. 
Vēl savā skapī atradu oranžu sporta jaku. Vīī! 
Tas oranžais bumbulis ar zaļajām kājiņām ir kalendārs. Nopirku to ļoti sen Timarii veikalā. :)

Gaidu nākošo flešmobu!!

1 komentārs:

  1. Par to Essences sorbertu pilnībā piekrītu- krāsa ir ļoti minimāla neatkarīgi no bāzes. Bet uz maniem plakstiņiem gan turas ap 7h, tiesa, tikai spīdumiņi, jo krāsa jau ap to laiku ir sagājusi rievās...

    AtbildētDzēst