svētdiena, 2012. gada 25. novembris

Nesenie pirkumi, to atsauksmes

Hello!

Sakrājušies daži pirkumi par kuriem man ir ko teikt. Pēdējā laikā man ir tiešām slikts ķēriens uz jauninājumiem, ko izmēģinu, jo visbiežāk palieku vīlusies. :/ Taču, tas nenozīmē, ka tas, kas man nepatīk, nepatiks arī tev. Varbūt, sanāk tieši otrādāk! ;)


Sāksim ar manu vislielāko sarūgtinājumu:
Rimmel Kate Moss lūpukrāsa (102) - lasīju, dzirdēju labas atsauksmes par šo lūpu krāsu, tāpēc nolēmu to iegādāties. Visas kolekcijas krāsas ir ļooti skaistas un piesaistošas, taču es izvēlējos visai neitrālu krāsu. Kad veikalā izmēģināju lūpu krāsu uz rokas tā šķita perfekta - skaists tonis, viegli klājas - perfekti! Taču, kad to iegādājos un izmēģināju, es biju tiešām sarūgtināta. 1. smarža ir atbaidoša! Atgādina kaut kādas  zāles. 2. Izceļ visus negludumus, nesmukumus uz lūpām, padara tās tiešām atbaidošas. 3. Manas lūpas izskatijās pēc vecām rozīnēm, tā kā deviņdesmitgadīgai večiņai. :D Nu tiešām! Tāda sajūta it kā lūpu krāsa turas pa virsu, neiesūcas. Arī sajūtas, nēsājot lūpu krāsu, nav patīkamas, it kā pa virsu būtu polietilēna maisiņš. Izklausās baisi, vai ne? Nezinu, varbūt šādas īpašības piemīt konkrētam tonim, varbūt, man trāpijusies kaut kāda brāķēta lūpu krāsa, es tiešām nezinu. Tāpēc, ja tev joprojām ir vēlme izmēģināt šo lūpu krāsu, droši tā dari, jo vēl viens viedoklis nāks tikai par labu!


Essence ēnu zīmulis - īsti nezinu, ko gaidīju no šī produkta, bet tas man īsti nepatīk. Tas ir kaut kāds ķēpīgs, lipīgs, nepatīkams. Taču es tam atradu pielietojumu, lietoju to kā bāzi zem acu ēnam. Protams, tas nestrādā kā īsta acu ēnu bāze, bet man patīk, ka zem ēnām ir tāds neliels spīdumiņš.
Essence caurspīdīgais pūderis - iepriekš jau biju nopirkusi vienu no essence caurspīdīgajiem pūderiem (klik), bet šo es nopirku, jo tas ir ērtākā iepakojumā, to var viegli paņemt līdzi somā. Efekts ir tieši tāds pats kā otram Essence caurspīdīgajam pūderim.
Dzintars lūpu balzāms - atceros, ka lietoju to bērnībā un biju aizmirsusi cik tas ir lielisks. Tā smarža atgādina bērnību - tik jauki! :) Šis balzāms lieliski mitrina lūpas un, salīdzinot ar citiem efektīviem lūpu balzāmiem, tas maksā tiešām smieklīgi lēti! 
Maybelline BB krēms - esmu tiešām "bremze", bet šī ir mana pirmā reize, izmēģinot Maybelline BB krēmu. :D Tā kā mana āda pēdējā laikā niķojās, vēlējos atteikties no tonālā krēma, lai gan tā pat lietoju to nelielos daudzumos. Viegls krēmiņš, asociējās ar Bioderma mat tinted, tikai Maybelline ir daudz šķidrāks. Daudz nestāstīšu, jo, manuprāt, par šo BB krēmu jau ir daudz runāts.
Pantene šampūns - šis šampūns sola matus padarīt kuplus un veselīgus. Hmm... Kuplums - pilnīgi nekāds! Tieši otrādāk, mani mati kļuva kaut kādi plāni un tie galīgi nebija kupli, pietam tie sāka elektrizēties, kas ir vienkārši neciešami! Taču tie palika spīdīgāki un daudz vieglāk ķemmējami. Īsti nezinu, vai man patīk vai nepatīk šis šampūns... :/
Essence nagu laka (113 - oh my glitter!) - jauks, interesants, ceriņkrāsas tonītis, ja ieskatās, tad var ieraudzīt nelielus, rozā spīdumiņus. Tā kā mans fotoaparāts nespēja tik labi uztvert, atradu bildi, kur nagu laku var labāk apskatīt:


Ceru, ka tev šīs atsauksmes par produktiem likās noderīgas. Byeee!

9 komentāri:

  1. Ja lūpas ir sausas negludumi izcelsies uz jebkuras lūpu krāsas. :) Zēl, ka tev nepatika, bet aromāts nu galīgi ar zālēm nesaistījās, jo kā nekā zinu kā ož vecmammas zāļu skapītis pa pus māju.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nē, lūpas man nav sausas. :) pirms lūpu krāsas lietoju mitrinošo balzāmu.

      Dzēst
    2. nu neiznu tad, varbūt vienkārši nav Tev paredzēts produkts. :)
      Tā mēdz būt, skumji, bet ir. :)

      Dzēst
    3. Izskatās,ka baigā eksperte jūties.

      Dzēst
  2. Ļoti jauka nagu laka, tieši meklēju tādu toni priekš sevīm! :)
    x Sofija

    AtbildētDzēst
  3. Kā īsti ir ar to Essences caurspīdīgo pūderi, nerada baltas maskas efektu?

    http://pindasblogs.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. varbūt, nedaudz pašā sākumā, bet pēc neilga laika tas pazūd. ;)

      Dzēst
  4. Paldies, par rakstu, ļoti noderēja. Nagu laka izskatās ļoti skaista, būs jāpameklē. :)

    AtbildētDzēst
  5. Heey You're awesomee!!
    check out my blog too :)
    http://lapanteravestidaderosa.blogspot.com.es/

    AtbildētDzēst