piektdiena, 2012. gada 30. novembris

Novembra favorīti!

Hey!

Novembris ir viens no maniem nemīļākajiem mēnešiem - lietus, sniegs, vējš,tumsa un + šausmīgā aizņemtība. Uh... Nu ko, bet šis mēnesis beidzot ir garām ūūūn klāt ir Decembris! Yay! Lai arī cik ļoti es neciešu ziemu, Decembris noteikti ierindojas manu mīļāko mēnešu topa augšgalā. :D Tā mājīgā, siltā, Ziemassvētku sajūta, kas šajā mēnesī virmo visos stūros! bet nu tagad pie lietas, šeit būs mani šī mēneša favorīti:


Babyliss čirkotājs/lokotājs - šomēness lietoju to biežāk nekā parasti, jo ir tik jauki izdarīt kaut ko neikdienišķu. Mani mati ir ļoti stīvi un nepaklausīgi, tos ir grūti ieveidot un tie nekad nestāv tā kā vajag, bet ar šo lokotāju, matus ielokot ir tik viegli! Lietus, vējš, sniegs (vai viss kopā) - nekas neizjauks manas lokas. 
Kopā ar lokotāju lietoju L'oreal silk&gloss spreju, kas palīdz lokām turēties vēl ilgāk un liek matiem izskatīties spīdīgiem un zīdīgiem. Man patīk, ka šis līdzeklis nesalipina matus un liek tiem izskatīties dabīgi spīdīgiem. Kaut gan neko iespaidīgu tas nedara. Manuprāt, Babyliss lokotājs pats par sevi dara visu darbu, un to var lietot bez nekādiem produktiem.
Vēl viens matu produkts - Timotei kondicionieris. Sākumā man šis kondicionieris nepatika un es to noliku "nebūtības" plauktiņā, bet šomēness devu tam vēl vienu iespēju un tagad tas ir mans jaunais, mīļākais kondicionieris, ko lietoju katru dienu. Mati kļūst zīdīgi un viegli ķemmējami - principā dara to, ko prasa no katra normāla kondicioniera.
Šomēness man ir veseli divi mīļākie lūpu balzāmi. Viens, kas stāv manā somiņā - The Body Shop (atsauksme - te) un otrs, ko nēsāju kabatā - Dzintars (atsauksme - te).
Mana mīļākā tuša šomēness ir Maybelline The Falsies fleared. Šī noteikti ir mana mīļākā Maybelline tuša, ar to var iegūt ikdienišķu, bet tajā pašā brīdī arī dramatisku skatienu. Skaistas, garas, kuplas skropstas. Biju arī izmēģinājusi The Falsies feather look, arī šī man patika, jo to var izmantot "slinkajam" un "dabīgajam" meikapam. :D 

4 komentāri: