svētdiena, 2012. gada 30. decembris

Decembra favorīti!

Čau!

Vēl viens mēnesis pagājis. Šis bija visai saspringts laiks - skola, svētki, dāvanas, mājasdarbu parādi(aiaiai...), kontroldarbi, koncerti... Uh! Daudz kas noticis viena mēneša laikā. Taču tagad ķersimies pie lietas - ikmēneša favorītiem. Šoreiz to ir diezgan daudz! Yay!


Paeksperimentēju bišķiņ ar fonu. Heheh.. Nezinu, vai tāds tagad man būs vienmēr, bet šis variants, manuprāt, ir daudz labāks nekā vienkārši balts fons. :)
Catrice nagu laka (Gold leaf) - lietoju to gandrīz visu laiku, visur un vienmēr! Atsauksme.
Essence Home sweet home nagu laka (04 - berry me home) - tiešām populārākā nagu laka šajā mēnesī. Manuprāt, šī krāsa piestāv pie visa. Vienīgais mīnuss - nagu laka ir šausmīgi nenoturīga, visu laiku nācās pārkrāsot. Klik.
Essence Home sweet home lūpu krāsa (02 - berry me home) - nēsāju to visu laiku. Lūpukrāsa nav mitrinoša, bet arī nesausina lūpas, noturīga, patīkami smaržo, viegli uzklāt. Klik.
Elf acu ēnu bāze - tā kā šajā mēnesī sanāca apmeklē daudz pasākumu, šī bāzīte bija tieši laikā. Iepriekš jau rakstīju atsauksmi.
NYX krēmveida lūpu krāsa (SMLC11 - Milan) - ja nenēsāju essence lūpu krāsu, tad alternatīvā izvēlējos šo. Lai arī pigmentācija šim produktam ir teicama, uz manām lūpām šī krāsa nav "kliedzoša", taču es tieši vēlējos kaut ko ikdienišķu, neitrālu. Atsauksme.
L'Occitane dušas eļļa - šo man atsūtīja adorebox septembrī, taču sanāca tā, ka galīgi aizmirsu to izmēģināt. Izmēģināju to tikai pāris dienas atpakaļ un.. Jā! Man ļoti patīk. Lai arī smarža man sākumā likās pārāk stipra, pat nedaudz traucējoša, vēlāk pieradu, tā man pat iepatikās. Taču galvenais ir efekts! Āda - zīdaini gluda, tā vien gribas visu laiku pieskarties :D
Essence Home sweet home acu ēnas (01 - happy couching) - lietoju tās gandrīz katru dienu. Noturība kopā ar acu ēnu bāzi ir laba. Klik.

Izlasītā grāmata


Anotācija šai grāmatai mani tiešām ieintriģēja. Stāsts patiks tiem, kas ir Šerloka Holmsa, Džeimsa Bonda, Indiāna Džounsa fani? ūŪū! Intriģējoši! Labi, nēesmu neviena šo varoņu fane, bet visi stāsti par šiem varoņiem ir bestselleri, tāpēc domāju, ka arī šī grāmata būs vienkārši wow. Grāmata sākas ar diviem, pavisam nesaistītiem stāstiem. Taču ar laiku tie nemanāmi savijās kopā un radīja tiešām interesantu sižetu. Beigas grāmatai ir tiešām negaidītas! Ja godīgi, tad sākumā grāmata ir āprātīgi garlaicīga, taču, kad sākās spriedze un notikumi, tad es tiešām nevarēju atrauties no lasīšanas. Tomēr šī grāmata noteikti neiekļūst manu mīļāko grāmatu topā. 

1 komentārs:

  1. Essence nagu lakai tonis ideāls, bet ar noturību gan pašvaki.

    Un nožēloju, ka nenopirku Catrice spīdumiņu laku :/

    AtbildētDzēst