otrdiena, 2013. gada 12. marts

Etude House lūpu krāsa

Čau!

Vēl viena atsauksme par lūpu krāsu un kārtējo produktu no Korejas. Starp citu, ja kādam ir vēlme uzzināt kā es pasūtīju preces no interneta (sākumā man tas šķita šausmīgi sarežģīts un bīstams :D process, bet tagad manas domas ir mainījušās), tad droši ziņojiet komentāros.

Ak, nu tas iepakojums! Es vienkārši nevaru pretoties visam meitenīgajam un piemīlīgajam. Bija milzīga izvēle krāsu ziņā un tik neizlēmīgam cilvēkam kā man, bija ļoti grūti izvēlēties īsto toni, taču beigu beigās paliku pie koši fuksijrozā krāsas (PK002) Starp citu, Etude House firmai ir vesela kolekcija ar ''princesīgiem'' iepakojumiem.

Šeit var redzēt dažus produktus, kas ietilpst šajā kolekcijā - lūpu krāsa, izgaismojošs pūderis, vaigu sārtums, acu laineri, kabuki otiņa, kas atgādina ziedu u.c. Ja kādam ir interese, tad to visu var apskatīt sīkāk šeit. Tik piemīlīgi!

Un tagad atgriežamies pie lūpu krāsas... Vienīgais, kas man nepatīk šajā produktā ir tas, ka lūpu krāsa diezgan sausina un nemitrina lūpas, tāpēc pirms tās lietošanas noteikti ir jālieto lūpu balzām vai pa virsu ir jāuzklāj lūpu spīdums. Lūpu krāsa klājas ļoti viegli un konsistences ziņā tā neatšķiras ne ar ko īpašu no parastas lūpu krāsas. Šim produktam piemīt arī pavisam nemanāma, taču patīkama  rožu smarža.
Pigmentācija ir ļoti laba. Uzklājot lūpu krāsu vienā slānī, tiek arī iegūta gaidāmā krāsa. 

8 komentāri:

  1. Wow, viens no mīlīgākajiem iepakojumiem, kādu man gadījies redzēt! :)
    Vari ielikt linku, no kurienes pasūtīji?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. http://www.ebay.co.uk/itm/320881852511?var=510060184457&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

      Dzēst
  2. jā pastāsti par sūtīšanu!

    AtbildētDzēst
  3. piekriitu par suutiishanu ;)
    ir jau plaani naakamajam rakstam? ja ne, butu forsi ja tu ieliktu visus savus luupu produktus ;) skatos, ka tev varetu buut daudz kaa interesanta!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ok, iespējams, tad kaut kad izveidošu arī rakstu par mīļākajiem lūpu produktiem vai kaut ko tādu. ;)

      Dzēst
  4. lovely swatch! thanks for the review :)

    AtbildētDzēst