piektdiena, 2013. gada 1. marts

SKIN79 BB krēms un The Face Shop sārtums

Čau!

Šoreiz vēl viena atsauksme par diviem korejiešu produktiem. Pēdējā laikā esmu apsēsta ar korejiešu kosmētiku, tas noteikti ir tāpēc, ka iepakojumi ir apbrīnojami piemīlīgi, kā arī produktu kvalitāte ir teicama! Nekas no tā, ko esmu izmēģinājusi no korejiešu kosmētikas nav licis man vilties!

SKIN79 BB krēms

Šis ir viens no populārākajiem BB krēmiem Korejā. Man šķiet, ka daudzas no jums jau zin, kas ir BB krēms un noteikti ir mēģinājušas Maybelline vai Garnier BB krēmu. BB krēmi ir ļoti populāri Āzijā, it īpaši Dienvidkorejā un, tāpēc viņi šajā ziņā ir ļooooooti attīstīti un veikalos var atrast daudz dažādus BB krēmus, bet tie noteikti nav salīdzināmi ar BB krēmiem, kas pieejamo pie mums (labā nozīmē :D). BB krēms nav ne mitrinošais krēms, ne arī tonālais, tas ir kaut kas abiem pa vidu un šis SKIN79 BB ļoti labi to pierāda.  Arī es esmu mēģinājusi Maybelline BB krēmu, taču SKIN79 BB noteikti nevar salīdzināt ar Maybelline BB.
 Ko tad šis BB krēms sola?
Whitening - izlīdzināt sejas toni;
UV protecting SPF25 PA++ - aizsardzību pret ultravioletajiem stariem;
Wrinkle improvement - cīnīsies ar grumbiņām.
Man ļoti patīk iepakojums - sanitārs, kā arī, nospiežot pumpīti, var izkontrolēt cik daudz produkta vajadzēs.

1. Maybelline BB 2. SKIN79 

Visbiežāk BB krēmi (tai skaitā arī SKIN79 BB) ir pieejami vienā krāsā, vēlāk tie oksidējās un iegūst pareizu krāsu. Mani šausmīgi tracināja, ka Maybelline BB krēms ir kā ūdens un tas pilnīgi neko nenosedza, bet SKIN79 konsistences ziņā ir nedaudz biezāks, taču, kad to uzklāj uz sejas tas nav "smags" un lipīgs. SKIN79 piemīt patīkama, viegla, smarža, tā noteikti nav pārāk stipra un traucējoša, dienas laikā es to vispār nejūtu. 

Šajā attēlā ir ļoti adekvāti parādīts, ko šis BB krēms spēs nosegt. Es teiktu, ka tas ir viegla/vidēja pārklājuma krēms, tas var nosegt sarkanus pleķīšus un pumpiņas, kā arī šis BB perfekti izlīdzina sejas toni - āda izskatās svaiga, elpojoša un veselīga. Es pilnībā iemīlējos šajā BB, kad atskārtu, cik tas labi kontrolē sejas spīdumu. 8h laikā es ne reizi nepielaboju makeup un mana parasti spīdīgā T zona izskatījās perfekti. 

The face shop lovely me:ex vaigu sārtums

Atkal tas piemīlīgais iepakojums!!!!!! ^^ 100% ar to viņi uzpērk cilvēkus, jo... Es gaidīju kaut ko vairāk no šī vaigu sārtuma. Es nēesmu vīlusies, bet arī nēesmu līdz galam iemīlējusies šajā produktā. Vaigu sārtums nāca komplektā ar ļoti pūkainu puffīti (ēē.. kā to pareizi sauc? :D), kuru es neizmantoju, jo tas ir pārāk piemīlīgs.

Visādi mēģināju dabūt swatčiju, bet uz kameras šī krāsa parādās savādāk nekā dzīvē. Vaigu sārtums ir ļoti maigs un tas satur tonnu spīdumiņu, kas mani nedaudz sarūgtināja. Kad to mēģināju uzklāt uz vaigiem viss, ko dabūju bija spīdumiņi, špīdumiņi... Tādēļ pirms sārtuma uzklāšanas, labāk nokratīt lieko produktu no otiņas. Visā visumā, šis sārtums piešķir sejai tādu kā svaigu, dabisku, veselīgu, maigu nokrāsu.

5 komentāri:

  1. ļoti iepatikās tas BB krēms pēc paša apraksta. Vai var Rīgā tādu brīnumu nopirkt?Un, ja jā- tad cik maksā un, kur tieši iegādājams?Jo pēc apraksta šķiet, ka patiešām brīnums a ne sejas krēms!:))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nē, diemžēl to nevar iegādāties Latvijā. :/ es pirku šeit:

      http://www.ebay.co.uk/itm/120939403982?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

      Dzēst
    2. Ahh, cik žēl! Patiešām, domāju, ka iegūtu ļoti lielu popularitāti šāda tipa krēmi tieši Latvijā.Bet nu paldies par mājaslapu!

      Dzēst
  2. Man tik ļoti patīk tie pufi- kādreiz metu ārā, bet nu esmu sākusi krāt, ir jau vesels viens;D

    AtbildētDzēst
  3. BB krēmam tonis ideāls, tāds dabisks.
    seko- http://kristinesviskautkas.blogspot.com/ :)

    AtbildētDzēst