piektdiena, 2013. gada 21. jūnijs

Mizon Snail Recovery Gel Cream

Hello!
Pirms es sāku rakstīt atsauksmi par šo produktu, vēlos pateikt kaut ko svarīgu. Turpmāk savā blogā rakstīšu (vai vismaz mēģināšu :D) angļu valodā. Mana angļu valoda nav perfekta, bet es darīšu visu iespējamo, lai nepieļautu muļķīgas kļūdas. 
Taču tagad pie paša produkta! Domāju, ka daudzas no jums jau ir dzirdējušas par gliemežu slienas, placentas, kaviāra, zīdtārpiņu un citu brīnumu lielisko iedarbību uz ādas stāvokli. Iepriekš jau biju mēģinājusi gliemežu slienas krēmu, kas man ļoti iepatikās, tāpēc es to nolēmu nopirkt.

Before I start my review, I would like to say something important. Now I will also write my blog in English. My English is not perfect, but I will try my best! ;)
And now let's get back to the product review. I think a lot of you have already heard about miraculous effects on your skin of snail slime, placenta, caviar, silkworm and other wonders. I have tried snail slime cream previously and I really liked it, so I decided to buy it! ^^

Šis ir viens no populārākajiem, lētākajiem un kvalitatīvākajiem gliemežu slienas krēmiem. Mizon ir vesela līnija ar gliemežu slienas produktiem. Viņi piedāvā gan dažādus krēmus, ampulas, serumus, attīrošos līdzekļus u.c.
Tūbiņā ir 45 ml gēla. Tā sastāvā ir 74% tīra gliemežu sliena. Kādas tad brīnumlietas šis krēms sola?
♥mazināt un novērst krunciņu veidošanos;
♥mitrināt;
♥nomierināt ādu;
♥uzlabot ādas elastību;
♥izlīdzināt ādu;
♥visumā uzlabot ādas stāvokli.

This is one of the most popular, cheapest and best snail slime creams. Mizon has a special line of snail slime products. They offer different creams, ampoules, serums, cleansers etc.
Tube contains 45 ml of product. It consists of 74% of pure snail slime. So what kind of wonders this gel promise to do?
♥reduce wrinkles;
♥soothe the skin;
♥improve elasticity of skin;
♥firm the skin;
♥all in all improve and strengthen the skin. 
Šajā attēlā var redzēt, ka tas ir gandrīz vai caurspīdīgs gēls, taču tas nav tik ļoti ūdeņains un atvēsinošs kā Panthenol gēls. Kad to uzklāj uz sejas tas nav lipīgs, ātri iesūcas, nomierina apsārtušu ādu un dienas laikā mana āda nelikās sausa. Gēlam nepiemīt nekādas smaržas, tāpēc, manuprāt, tas derēs perfekti tiem, kam āda ir jutīga un tendēta uz alerģiskām reakcijām. Kā arī šāda veida mitrinošie krēmi, manuprāt, ir vispiemērotākie vasaras periodam, jo tie ir viegli pēc konsistences, ātri iesūcas un mitrina ādu.

In this picture you can see that it is almost transparent gel, although it's not as watery and cooling as Panthenol gel . When you put it on your face it's not sticky, absorbs very well, calms down redness and through of the day I doesn't feel that my skin is dry. Gel doesn't have any smell, so I think that it's perfect for those who have sensitive skin. Also in my opinion those kind of moisturizers are best for the summer, because of light consistency and fast absorbency. 
Es īsti vēl nevaru pateikt, vai man šis gēls patīk, jo nekas ekstraordinārs ar manu ādu nenotiek, taču es došu šim krēmam laiku. Pēdējā laikā mana āda ir ļoti, ļoti sausa un es esmu ļoti skeptiska pret šo krēmu, bet pēc pāris nedēļām viena no rakstiem paziņošu, vai šis krēms ir īsts brīnums vai arī parasts, viduvējs mitrinošaus krēms. Daudzos blogos un youtubā redzēju, ka meitenes šo krēmu dievina to tik ļoti, ka pērk dučiem.

Although I can't really say that I like this cream, because I haven't seen any extraordinary results on my skin, but I will give a time for this cream. Recently my skin has been really, really dry and I'm really skeptical to this cream, bet after a few weeks in one of my posts I will say is this cream is amazing or just ordinary moisturizer. In a lot of blogs and youtube videos I have seen that a lot of girls swear by this cream and buys dozens of it.
Šoreiz es biju ļot apmierināta ar pirkumu, jo atnāca vesela čupa ar testerīšiem, tāpēc vēlreiz gribu jums ieteikt savu vismīļāko ebay pārdevēju - iamloveshop. Ātra piegāde, daudz testerīšu, viss smuki sapakots, vienmēr īsti, neviltotie produkti. ;)

This time I was very happy with my order, because it came with a bunch of free samples, so I would like to recommend you my favorite ebay seller - iamloveshop. Fast delivery, a bunch of free samples, everything is nicely packaged, always real, genuine products. ^^ 

8 komentāri:

  1. Paldies par atsauksmi, gaidu vairāk info ar rezultātiem! :) Cik ilgi ceļoja paciņa?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. rezultāti būs pēc pāris nedēļām. :) paciņa atnāca kaut kur pēc nedēļas. ;)

      Dzēst
    2. AAAAaaaa, es rīt sūtīšu, gribu eļļu sejas mazgāšanai! :)

      Jā, jā, pareizi, tieši arī vajadzīgas pāris nedēļas!

      Dzēst
    3. Velvet, sejas eļļas iesaku tikai japāņu, no korejiešu jēga nebija nekāda. Un gliemežu gēla vietā iesaku tās pašas firmas gliemežu krēmu, tas, pēc pieredzes, ir efektīvāks. Man ir problemātiska āda, krēms diezgan pamatīgi toni izlīdzināja, bet, protams, brīnumus nav jēgas gaidīt.

      Dzēst
    4. jā, es arī dzirdēju, ka krēms ir labāks, bet vispirms nolēmu izmēģināt lētāko, pirms iztērēt naudu uz dārgo un vilties. ;)
      tie ir tie saucamie "drugstore" līmeņa produkti un brīnumus, manuprāt, var saigaidīt tikai no dārgā gala. ;D

      Dzēst
  2. Anonīm, paldies, es vispār to tirgu nepārzinu! :)

    AtbildētDzēst
  3. Kāpēc sūti no ebay, nevis no paša veikala? Ātrāka piegāde?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. šis ir vecāks raksts ;) kādreiz sūtiju no ebay, tagad sūtu no veikala + ebay tu esi pasargāts no visādiem pārdevēju trikiem (ja prece nav saņemta pēc mēneša, tad naudu var saņemt atpakaļ) ^^

      Dzēst