piektdiena, 2013. gada 26. jūlijs

July favorites

Hello!
Kārtējais mēnesis, kārtējie favorīti! Šoreiz īsteni, četri šī mēneša favorīti, jo nopirku tos jūlija sākumā un lietoju tos visu mēnesi! Kā arī drastiski samazināju savus izdevumus pirms ceļojuma. 
Another month, another favorites!! Yay! This time those are real favorites, because I bought them in the beginning of the month and used them whole month. Also I was on the budget, because I will go on holiday soon.

NĒ! FĒNAM! - tā kā man bija daudz brīva laika šomēness un nekur nevajadzēja steigties, es ļāvu saviem matiem atpūsties no fēna radītajiem bojājumiem. Es nekad nebiju iedomājusies, ka atteikšanās no fēna tā izmainīs manus matus. Tie ir kļuvuši daudz dzīvīgāki, gludāki un spīdīgāki, tie mazāk krīt ārā un visā visumā tie ir kļuvuši daudz, daudz veselīgāki!!
Schwarzkopf Gliss Kur serums matiem - iepriekšējā mēnesī manos favorītos bija L'oreal serums, bēēt teikšu godīgi, šis serums man patīk daudz vairāk! 1. Tam ir ļoti ērts iepakojums ar pumpīti! 2. Tilpums un cenas samērs ir ļoti adekvāts 50ml par ~3ls ir ļoti izdevīgi, nevis tā kā par L'oreal serumu 15ml par ~4ls!! O_O 3. Perfekti pabaro un nolīdzina spurainos matu galiņus.
Etude House One shot clean acu kosmētikas noņēmējs - tas ir mans pirmais divfāžu acu kosmētikas noņēmējs un domāju, ka turpmāk pieturēšos tikai pie tiem. Šo gan vairs atkārtoti nepirkšu, jo arī pie mums var atrast labas alternatīvas.
Iwostin Sensitia mitrinošais krēms - pēdējā laikā ļoti eksperimentēju ar visādiem mitrinošajiem krēmiem, taču domāju, ka esmu atradu savu "īsto", ļoti viegls un mitrinošs krēms, ātri iesūcas un es to lieotju gan no rīta, gan vakarā. Kā arī tas efektīvi nomierina sakairinātu ādu! Pluss vēl tas maksā ~8ls par 75ml!!! Ā un pluss vēl Mēness aptiekā bija atlaide uz šo krēmu par 5ls!! Nu izdevīgāk vairs nevar būt!! :D
Essence nagu laka (106 - free hugs) - ļoti meitenīgs un piemīlgs tonītis. Šeit.

NO TO BLOW DRYER! - since this month I had a lot free time and I didn't need to rush anywhere so I let my hair rest a little bit of the blowdryer. And it made such an amazing difference to my hair, it has never been so healthy, shiny and smooth, also I had mush more less hair fall outs.
Schwarzkopf Gliss Kur hair serum - last month I had L'oreal serum in my favorites, buuut honestly I like this serum a lot more! 1. It has very convenient  packaging with a pump. 2. It has 50ml of product for a very cheap price. 3. Moisturizes and smooths my dry ends.
Etude House One shot clean eye makeup remover - this is my first time trying oil based eye makeup remover and I realllly like it, because it's so easy to use, you don't have to rub your eyes... Although I will not repurchase this particular eye makeup remover, because we have grate alternatives here too.     
Iwostin Sensitia moisturizing cream - recently I have been trying a lots of different moisturizers, but I think I will stick to this one, because it's very light and moisturizing cream, it also soaks in very fast and I use it in the morning and evening. It also has a lot of product in the tube - 75ml for a nice price. :)
Essence nail polish (106 - free hugs) - very girly and cute color. Click.

Izlasītās grāmatas
Sāksim ar Diānas Seterfildas "Trīspadsmitais stāsts". Tā ilgi stāvēja manā grāmatu plauktā, es pat biju izlasījusi pāris nodaļas un atlikusi to atpakaļ, taču vasarai pienākot, es apņēmos to izlasīt līdz galam un, sākusi lasīt, es vairs nevarēju atrausties no tās. Sen nebiju lasījusi tik interesantu grāmatu, patiešām aizraujošs, gotisks stāsts. Viscaur stāstu caurvij noslēpumainība un mistika. Sižets ir tik ļoti samudžināts, ka es tiešām negaidīju beigās tādu pavērsienu. Kā arī varoņu personības ir ļoti spilgtas un interesantas. Šī grāmata pieder pie trillera žanra un es to noteikti iesaku tiem, kam patīk grāmatus, kurās allaž kaut kas notiek, kur nav tā lēkājošā "interesanti-garlaicīga-es vairs nevaru to lasīt-aizraujoši-garlaicīgi"" līkne.
Mario Pjuzo "Omerta". Mmm klasika! Šī ir mana otrā Mario Pjuzo grāmata un tagad varu tikt droši, man patīk stāsti par mafijas dzīvi!! Ir tik interesanti uzzināt par citu pasauli, par pasauli, kura slēpjas, kura nav domāta parastiem cilvēkiem. Kā arī grāmata man lika aizdomāties, ka mēs patiesībā tik maz zinam par to, kas notiek mums apkārt. Mēs - mazie cilvēciņi nezinam neko, kas patiesībā valda pār pasauli, pār mūsu prātiem...

Novēlu jums jautru un saulainu pēdējo vasaras mēnesi!
I wish a fun and sunny last summer month for you!! Yay!

5 komentāri:

  1. Kopš maija arī es saku nē fēnam, un vispār mati tiešām mazāk krīt ārā!

    abas grāmatas izskatās tik interesantas, būs japameklē:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vienīgais no kā es vēl nevaru atteikties ir lokotājs. :D
      jā, abas grāmatas ir tik tiešām ārkārtīgi aizraujošas. :)

      Dzēst
  2. kā var uztaisīt tādu attēlu?

    AtbildētDzēst
  3. Arī es vasarā cenšos nelietot ne taisnotājus, ne fēnus! Lai jau mati atpūšas no karstuma :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. oiii, es labrāt vēlētos vēl atteikties no lokotāja, bet es vienkārši nevaru, pārāk atkarīga esmu... :D

      Dzēst