piektdiena, 2013. gada 12. jūlijs

TAG - Pirmā kosmētika

Sveiki!
Izpildu mybeautyblog TAG! Pa nopietnam par kosmētiku sāku interesēties tikai gadu atpakaļ, tādēļ es arī sevi uzskatu par iesācēju. Tā kā tie būs ieteikumi no iesācēja iesācējam!  :D Pluss nevarēju nepiemest arī pāris korejiešu produktus, taču pārsvarā centos izvēlēties tādu kosmētiku, ko var iegādāties pie mums. ;)


Seja
Tiem, kas tikko sāk lietot kosmētiku, noteikti iesaku BB krēmus, jo to lietošanā nav vajadzīgas otiņas, ar izmantot tikai pirkstus. BB krēmiem ir neliela sedzamība, tos ir viegli lietot un veikalos ir milzīga BB krēmu izvēle. Taču tie, kas vēlas "īstu mantu" :D noteikti iesaku iegādāties korejiešu BB krēmus, tie ir pavisam savādāki nekā pie mums pieejamie BB krēmi. Te ir mana atsauksme par SKIN79 BB krēmu.
Šie ir mani divi vismīļākie pūderi, ja ir vēlme pēc nelielas sedzamības, tad izvēlos Maybelline Fit me pūderi, taču, ja vēlos pūderi tikai spīduma kontrolei izvēlos essence fix&matte caurspīdīgo pūderi. Abi pūderi ir ļoti viegli un tos vispār nevar just uz sejas!
Vaigu sārtumu sāku lietot tikai pāris mēnešus atpakaļ un visi mani sārtumi ir no Korejas. :D Taču no mums pieejamajiem iesaku Essence silky touch blush, kas pieejams par ļoti pieejamu cenu un arī toņu izvēle nav slikta. Noteikti arī pati vēlos iegādāties kādu no Catrice sārtumiem, jo tiem ir lieliska pigmentācija un noturība! Iesaku arī Maybelline Fit me sārtumu, jo ar to nevar "pārforsēt" (kas starp citu ir ļoti svarīgi iesācējiem, jo atceros, kad es tikko sāku lietot sārtumu, es izskatījos kā tāda matrjoška :D) + komplektā nāk otiņa. :)

Acis
Kad tikko sāku lietot kosmētiku, es no acu makeupa izvēlējos tikai skropstu tušu, jo vienkārši nemācēju lietot neko citu, taču, atrodot pareizos produktus, mani plakstiņi kļuva daudz "jautrāki". :D Ar acu ēnām īpaši neaizraujos, bet iesācējiem iesaku izvēlēties kādu neitrālu toņu paleti, piemēram, no Catrice. Ja vēlies izmantot laineri, tad iesaku Essence šķidro laineri, kam irļoti ērta otiņa un Maybelline master precise laineri, kas sākumā var šķist biedējošs garās otiņas dēļ, bet patiesībā tas ir ļoooooti ērts lietošanā.

Lūpas
Uhh... te nu man bija ārkārtīgi grūti izvēlēties! Noteikti iesaku ieskatīties lielajā Maybelline Color Sensational lūpu krāsu izvēlē, jo tās ir ļoti mitrinošas, diezgan noturīgas un ārkārtīgi patīkami smaržo. Ja ir vēlme pēc kaut kā dabīgāka, tad iesaku Maybelline Popstick puscaurspīdīgās lūpu krāsas. Man ļoti patīk arī L'oreal caresse lūpu krāsas, kas perfekti der vasarai, jo tās gandrīz vai vispār nejūt uz lūpām, taču ziemā tās mēdz stipri sausināt lūpas. Ja ir iespēja, noteikti iegādājies kādu no piemīlīgajiem Korejiešu lūpu produktiem, piemēram, no Tonymoly vai Etude House (klik un klik).  Ja vēlies izmēģināt lūpu spīdumu, tad iesaku kādu no Catrice Ultra Shine spīdumiem, tie nav lipīgi, ir milzīga toņu izvēle un arī noturība ir laba. :)

6 komentāri:

  1. Tevis iedvesmota, pasūtīju Tonymoly lūpu tinti, nesen atnāca un man ļooti patīk!:)))

    Esi kādās drogās redzējusi Catrice paleti? Es nevaru atrast..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ooo super! :D
      jā, esmu redzējusi dažos Drogās...Dolē noteikti bija! :)

      Dzēst
  2. Catrice palete bija arī Zolitūdes Drogās.

    Ļoti labs raksts!!!

    AtbildētDzēst
  3. Dolē noteikti bija tā nude palete ? Viss, skrienu pēc braucamā un dodos tukšot naudas maku :D

    AtbildētDzēst
  4. wow, vēl varu ieteikt essence lūpu spīdumus, tie ar labi! ;)

    AtbildētDzēst