trešdiena, 2013. gada 14. augusts

Tukšinieki #3

Sveiki!
Ir laiks atrādīt savus beauty atkritumus jeb šī mēneša tukšiniekus. Pēdējā laikā viss ātri un labi tukšojās tā kā ķeramies pie lietas...
1. Dzintars "Jūrmala" saules aizsargkrēns SPF 24 - patīk, tomēr dažreiz var šķist nedaudz par treknu, taču lietoju to katru vasaru un domāju, ka pirkšu vēl.
2. Iwostin Purritin attīrošais gēls - patika līdz brīdim, kad mana āda nekļuva sausa (ne dēļ šī produkta), taču taukainai ādai, manuprāt, ļoti labs attīrošais gēls - nesausina ādu, bet lieliski attīra to.
3. Lady Caramel depilācijas krēms - ahh... pārāk daudz esmu par to runājusi. Patīk, lietoju, pirkšu vēl.
4. Bioderma Sensibio attīrošais ūdens - es tiešām nespēju dzīvot bez šī produkta!! Lietoju to no rīta, kā arī, lai noņemtu sejas kosmētiku. Dievinu!!!!! Pirkšu vēl un noteikti iesaku izmēģināt to visiem!
5. Dzintars lūpu balzāms - klasika, patīk, tomēr, man šķiet, ka manas lūpas ir kaut kā pieradušas pie šī lūpu balzāma, un tas vairs nav tik mitrinošs, tāpēc kādu laiku vairs nepirkšu.
6. Garnier dezodorants - patīk, vispār, man šķiet, ka Garnier ir paši labākie dezodoranti. :)
7. Bioderma Photoderm SPF 30 testerītis - ļooooti patika. Lieliski smaržo un atšķirība no citiem saules aizsargkrēmiem tas matē ādu, kas, manuprāt, ir ārkārtīgi noderīga lieta vasarā. Labprāt iegādātos pilno produktu nākošvasar. :)
8. Beauty for you spīdumu apsorbējošās lapiņas - patīk, tikai vasarā tās ļoti ātri izlietojas.
9. Lush jumping juniper (jeb kadiķis) cietais šampūns - mans otrais izlietotais Lush cietais šampūns. Labi, tas nav gluži izlietots, bet tas palicis pārāk plakans un nēerts lietošanai. Patika, taču šo konkrēto vairs nepirkšu, jo Seanik man patika vairāk. Šeit.
10. Schwarzkopf Gliss Kur matu maska  - viduvēji laba maska, forši smaržo, mitrina matus, padara tos spīdīgākus un visā visumā veselīgākus. Tikko nopirku vēl vienu bundžiņu, lai gan labprāt izmēģinātu kaut ko citu, taču īsti nezinu ko... :D
11. Organic Shop neroli zieda mitrinošais krēms - ļoti patīkami smaržo, krēms ir vieglas konsistences un tas labi mitrina ādu, ātri iesūcas, kā arī perfekti der vasarai, tomēr ziemai būs jāpameklē kaut kas treknāks no Organic Shop.
12. Organic shop bambusa un sāls skrubis - pirkšu vēl!!!! Ļoti patīkami smaržo un padara ādu ārkārtīgi gludu un zīdainu.

16 comments:

  1. Kur var nopirkt- Lady Caramel depilācijas krēmu?

    :)

    AtbildētDzēst
  2. Bioderma Sensibio attīrošais ūdens - man arī atkarība :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vai ne!! es vienkārši nespēju iedomāties savu ikdienas sejas kopšanu bez šī produkta!!

      Dzēst
  3. Par šo-Schwarzkopf Gliss Kur matu maska- man kaut kā jocīgi ar šo masku gāja, jo man pēc izmazgāšanas mati izskatījās tā it kā nebūtu mazgāti nedēļu.
    Domāju, ka pa maz esmu matus izskalojusi, taču tas atkārtojas arī pārējās reizēs.

    Atdevu masku mammai. Viņa ir sajūsmā.

    :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā? man nekad tā nav gasdījies ar šo masku. tu liki viņu visu matu garumā, arī saknēs? vai tikai matu galos?

      Dzēst
  4. Skatos daudzas pērk šo Bioderma ! Būs arī jāiegādājas ! :)

    AtbildētDzēst
  5. Es ar depilācijas krēmiem esmu uz jūs, labāk patīk efektīvākas lietas, kas saglabā ādu gludu uz ilgāku laiku! :)

    Izskatās, ka būs beidzot tie skrubīši jāizmēģina. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man tieši depilācijas krēmi ir lielisks variants starp vaksāciju un skūšanu, jo nav tik sāpīgi kā vaksācija un matiņi arī tik ātri neataug (kādu nedēļu), bet tas jau katram individuāli. ;)
      mhm, tie skrubīši ir tiešām jauki, tik forši smaržo un ir liela izvēle. ^^

      Dzēst
    2. cik min tas lady caramel jātur? :)

      Dzēst
    3. 3-10 min, atkarībā cik jūtīga āda un spītīgi matiņi. ;)

      Dzēst
  6. nu viss, man vajag uz LUSH! es tik ilgi briedu un tagad saprotu, ka gribu gan šampūnu, gan kondicionieri, gan masku! cik maksāja šampūns?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. īsti neatceros, bet visi šampūni bija apmēram 5-6 lati. :)

      Dzēst