svētdiena, 2013. gada 1. septembris

Essence lashes go wild mascara + Essence news!

Čau!
Šīs tušas iepakojums ir tiešām ļoti intriģējošs. Sākumā, kad to ieraudzīju domāju, ka tas ir lūpu spīdums, bet izrādījās, ka tuša. Kaut ko tādu redzēju pirmo reizi, tā kā ar nepacietību uzreiz ķēros pie testēšenas.
This mascara has truly amazing packaging. Right when I saw it I thought that it is a lip gloss, but it turned out be a mascara! Since it's such an  intriguing mascara I decided to make review right away!

Kā jau minēju iepriekš iepakojums bija pirmais, kas mani piesaistīja šajā produktā. Manuprāt, ļoti interesanta pieeja, jo šī tuša pavisam ērti ielien jebkurā make-up somiņā, tā ir perfekta tuša ceļojumiem! ;D Otiņa ir ļooooti laba, tā ir veidota it kā no pieciem kopā saplūdušiem bumbuļiem. Sariņi ir diezgan sīki un pati otiņa nav veidota no gumijas. 
As I said before the packaging really intrigued me. I think that it is really grate idea, because this mascara fits in every make-up bag perfectly, it's very travel friendly! :D Brush is not made of rubber and it's reallllly good, it's made kind of like of five balls which blends together. Bristles are really small.
Man ļoooti iepatikās šī tuša, galvenokārt tāpēc, ka tā deva diezgan dabīgu kuplumu skropstām, kā arī tā nesalipina skropstas un otiņa ir ļoti ērta, ar to ir viegli uzkrāsot arī pašas mazākās skropstiņas. Lai gan tuša kuplina skropstas, bet nepagarina tās.
I realllllly like this mascara a lot, because it gave my lashes amazing, natural volume. It doesn't clump the lashes and the brush is very comfortable, it's easy to get even the tiniest lashes. Although this mascara doesn't really give length to lashes, but it gives just absolutely amazing volume.
Tātad daži no jaunajiem Essence produktiem - Lashes go wild tuša, Crystal laineri (tie spīdumiņi, kas man ir gar lainera līniju iepriekšējā attēlā) kā arī Metal glam acu ēnas. Produkti būs pieejami no 9. septembra!
Some of the new Essence products - Lashes go wild mascara, Crystal liners (these glitters that I have on my eye in previous picture) and also Metal glam eye shadows. Products should be sold in stores this autumn! :)

Visiem skolniekiem un studentiem novēlu veiksmīgu 2. septembri, kā arī pacietības pilnu visu turpmāko mācību gadu! 

4 komentāri:

  1. Diez, cik daudzi ballītes laikā tušu sajauktu ar lūpu spīdumu? :D

    Metal Glam gaišā acu ēna izskatās forša. :)

    AtbildētDzēst
  2. Birstītei tiešām īpatnēja forma, bet tieši tādu paratsi kārojas pamēģināt. :)
    Uz actiņas jau smuki tuša izskatās, būs dzīvē pašai jāmēģina kā tad izskatīsies!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vai ne! man arī parasti piesaista interesentas skropstu tušu birstītes! ;)

      Dzēst