sestdiena, 2013. gada 19. oktobris

Lush produkti: Ķermenim

Hei!
Mans pēdējais raksts no Lush produktu sērijas. Man ir radies viens secinājums, rakstot šos rakstus, ka Lush produktu klāstā ir tik daudz interesantu produktu, ka manuprāt, ikvienam ir vismaz vienu reizi jāaiziet uz Lush un, ticiet man, jūs tiksiet apburti ar milzīgo produktu izvēli, krāsainajām vannas bumbām un īpašo, neatkārtojamo "Lush" smaržu.

Ķermeņa krēms KARMA
Karmai piemīt ļoti interesanta, austrumnieciska un spēcīga smarža. Teikšu godīgi man tā ļoti patika, kad to pasmaržoju no burciņas, bet kā ķermeņa krēma smarža, man tā tomēr ir par stipru. It īpaši neiesaku to lietot uz nakti, jo smarža tomēr ir ļoti spēcīga un uzmudrinoša. Taču šis krēms ir ļoti mitrinošs un pēc tā lietošanas āda ir ļoti maiga un zīdīga.
Šī krēma sastāvā ir vesela kaudze ar dažādām eļļām - mandeļu, priedes, citronzāles u.c., kas palīdz ne tikai mitrināt ādu, bet ir arī daļa no interesantā aromāta kokteiļa. Tā sastāvā ir arī kakao sviests, kas lieliski mitrinās īpašu sausu un zvīņojošu ādu.

Ķermeņa skrubis RUB RUB RUB
Smaržo vienkārši debešķīgi - 
ļoti svaigi, pēc jūras un citrsaugiem. Smarža nedaudz atgādina Lush cieto šampūnu Seanik.
Pēc šī skrubja lietošanas āda ir ļoti maiga. Šis noteikti ir viens no maniem mīļākajiem Lush produktiem, pēc tā lietošanas ir ir ārkārtīga tīra un svaiga sajūta.
Tā kā šis ir sāls skrubis, galvenā tā sāstvdaļa ir sāls, kas ekstra labi attīra ādu. „ja tu dievini jasmīnu, mimozas un apelsīnu ziedu svaigos aromātus, šis skrubis būs tieši priekš tevis” citāts no Lush.

Vannas bumba THINK PINK
Man vispār ļoti patīk Lush putas un bumbas (šeit mana atsauksme par komforteri), tāpēc biju ļoti priecīga, kad man uzdāvināju šo bumbu un es pēc iespējas ātrāk grībēju ielekt vannā kopā ar to. :D Šī vannas bumba ir perfekti domāta meitenīgām meitenēm (haha, tātad man), kam patīk rozā krāsa, puķītes, sirsniņas utt. Šī bumba ne tikai ļoti piemīlīgi izskatās, bet kad tā izšķīst tā atstāj nelielu pārsteigumu - rīspapīra rozā sirsniņas. Tā padara cietu ūdeni daudz maigāku.
Tās sastāva ir vaniļa un lavanda, kas palīdz relaksēties pēc garas un nogurdinošas dienas. 

1 komentārs:

  1. Būs jāpārvar savs slinkums un jāaiziet beidzot līdz Lush! :)
    Tiešām izklausās, ka viņiem daudz kas ir labs!

    AtbildētDzēst