pirmdiena, 2013. gada 14. oktobris

Lush produkti: Matiem

Čau!
Esmu liela Lush cieto šampūnu fane (te un te), tāpēc nolēmu izmēģināt ne mazāk slaveno Roots atjaunojošo matu masku, Big šampūnu ar jūras sāli (wow) un sauso šampūnu par kuru biju ļoooti skeptiska.

Maska ROOTS
Šī ir visai slavena Lush atjaunojoša matu maska. Esmu dzirdējusi tikai tās labākās atsauksmes par šo produktu, tāpēc ar lielu nepacietību vēlējos to izmēģināt. Šī matu maska domāta plāniem matiem, tā atjauno tos un stimulē matu augšanu. Matu maska smaržo ļoti svaigi, līdzīgi kā zobu pastas (tā kā tās sastāvā ir piparmētra). :D
Tā nav pārāk biezas konsistences un to ir ļoti viegli iemasēt matos. Visinteresantākais ir "aukstuma" efekts, jo kad masku iemasē matu saknēs paliek rēali auksts. :D Domāju, ka vasarā tas būtu tieši laikā, jo šis efekts saglabājas arī pēc matu mazgāšanas. Ir ļoti svaiga un atvēsinoša sajūta.
Pēc maskas lietošanas mati paliek ļoti gludi, zīdaini un viegli ķemmējami. 
„Trīs veida piparmētras maskas sastāvā stimulēs matu folikulas un izcili stiprinās matu saknes. Olīveļļa dos spīdumu un spēcinās matus. Medus piešķirs gluduma efektu un paklausīgumu. Neroli un greipfrūta eļļas dos apjomu” citāts no Lush.

Šampūns BIG
"Lielo matu diena! Sajūta būs tāda itkā vējš ir iepūtis matos un neiet ārā" citējot no Lush.
Šis ir visinteresantākais šampūns, ko es jebkad esmu lietojusi. Tas ir diezgan šķidras konsistences un tā sastāvā ir jūras sāls gabaliņi. Sākumā es domāju, ka to būs diezgan grūti saputot, bet jūras sāls gabaliņi ķersies matos un traucēs. Taču līdzko šampūns saskarās ar matiem un ūdeni tas ļoti labi putojās un sāls it kā izskūst.
Šī šampūna smarža ir vienkārši debešķīga - ļoti svaiga, smaržo nedaudz pēc citrusiem un jūras. Tāda sajūta it kā es kaut kur sauļojos siltā pludmalē, dzerot limonādi un mizojot mandarīnus. hahaha. :D
Pēc šampūna lietošanas mati ir tīri un forši smaržo! 
Šis noteikti ierindojas manu mīļāko šampūnu sarakstā.
Viena no galvenajām šī šampūna sastāvdaļām ir sāls, kas tieši piedod matiem apjomu. Citrons, vaniļa un mandarīnu eļļa padara šo šampūnu ekstra smaržīgu. Extra virgin kokosu eļļa kontrolē dabīgo ādas mitruma līmeni (cīnās ar psoriāzi, blaugznām un ekzēmu).

Sausais šampūns NO DROUGHT
Kā jau minēju iepriekš, par šo es biju ļoti skeptiska, jo neviens sausais šampūns, ko esmu lietojusi nekad nav strādājis. Tas atstāj baltu pūderi matos, tad tas padara matus vēl netīrākus vai varī no tā vispār nav nekādas jēgas. Visā visumā - es biju padevusies sava "īstā" sausā šampūna meklējumos, taču... Man šķiet, ka esmu to atradusi, savu ĪSTO sauso šampūnu! :D
Kādu dienu, pēc trīs dienu matu nemazgāšanas es nolēmu šo brīnumu izmēģināt. Tā ir īsta māģija! Tikko mani mati bija pretīgi netīri, bet jau nākošājā brīdī tie smaržo un izskatās tīri. Kā? Kā tas notiek? Maģija - viss, ko es varu atbildēt! :D Es ieberu nelielu daudzumu pūdera matu saknēs, sabužinu, izķemmeju un POOF - gatavs!
Tā sastāvā ir vesela kaudze ar dažādu citrusu ēteriskajām eļļām, kas arī tieši piedod šim sausajam šampūnam tik ļoti tīro, svaigo smaržu. Super!


Starp citu, šis ir mans 100. raksts! Yay! Man ir liels prieks, ka jūs lasat un komentējat manus rakstus un ka manas atsauksmes kādam ir noderīgas, jo bez jums man noteikti nebūtu nekāda stimula rakstīt. ~.^

5 komentāri:

  1. Es laikam esmu pēdējā būtne uz planētas, kas vēl nav nevienu pašu mantu no Lush mēģinājusi. Kāpēc tā?! Jo salasos riktīgi daudz labu atsauksmju, kad gatava doties shopingā obligāti būs uzrakstīta kāda negatīva atsauksme, kas visu manu prieku izjauc.
    Kaut kad neilgi pēc atvēršanās biju tur iečāpojusi, bet lielā sortimenta pēc un tā brīžiem "neordinārā" lietošana mani samulsināja, pie tam atsauksmju vēl tad bija salīdzinoši maz. Nu kaut kā tā, bet gan jau būs ar man kaut kas no Lush.:DDD
    Un jā, sveicu ar 100. rakstiņu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pievienojos komentāram! Bet salasoties tik daudz labu atsauksmju, būs tomēr kaut kad jāsaņemas :)

      Dzēst
    2. Paldies!
      Jā, Lush lielajā prudktu sortimentā tiešām vr apjukt, bet pārdevējas vienmēr nāk talkā. ;D

      Dzēst
  2. Tas big šampūns apjomu arī dod? Gribētos dabūt kādu paraudziņu, lai var saprast

    AtbildētDzēst