svētdiena, 2014. gada 23. marts

My makeup "vanity"

Sveiki!
Esmu ļoti meitenīga meitene. :D Man patīk nēsāt svārkus, kleitas, lokot matus, krāsot lūpas un man ir ļoti svarīgi, lai arī mana istaba un mans stūrītis atspoguļotu manu raksturu. Tomēr es vēl dzīvoju ar vecākiem un viņiem ir pavisam savādāka gaume, taču par spīti visam, savā istabā es cenšos ieviest kaut ko no sava stila. :)

Atsevišķā atvilktnē atrodas pārējā kosmētika, tīras otiņas, kosmētikas somiņas u.c.
Zemāk dažas bildes iedvesmai!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vai jums arī ir kāda vietiņa, kur jūs glabājat savu kosmētiku/smaržas u.c. lietiņas? Vai jums ir svarīgi kā izskatās jūsu istaba/vietiņa/personīgā telpa?

20 comments:

  1. Man ir neliels koka skapis ar Saturna kokgrebumu virsū, kurā vienā plauktiņā esmu saorganizējusi kosmētiku, bet otrā plauktā - krēmus, matu lietas utt.
    Man arī ļooti patīk pucēties un nēsāt kleitas, bet ciest nevaru zeķubikses, vienmēr jūtos tajās neērti, tāpēc to vairāk atstāju vasarai.

    Bet runājot par istabas iekārtojumu - man patīk minimālisms (bet ne kā rāda video ārzemju beauty blogeres, ka viss balts) mēbeles manā istabā ir koka, sienas vienkrāsainas, bet akcentus veidoju pati, piemēram, viena siena nolīmēta ar bildēm, tie paši kokgrebumi uz mēbelēm utt. Man ļoti patīk kosmoss, vienmēr esmu gribējusi kļūt par astronauti, ja varētu, visu istabu izkrāsotu galaxy rakstā!;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. o forši! es vienmēr esmu vēlējusies tāda tipa vanity, kas redzama pēdējā bildē. :)
      haha zeķubikses, jā ar tām gadās visādi! ;D tās man īsti netraucē, galvenais ir atrast pareizo toni un izmēru. ;)
      manā istabā mēbeles ir no tumši brūna koka, tādas stūrainas, "aukstas" un galīgi nav tas, kas man patīk, bet nu pagaidām mamma ir noteicošais dizaineris visā mājā. :D visvairāk man patīk vintage, puķainais stils, baltas koka mēbeles un visādi piemīlīgi nieciņi. ^^

      Dzēst
  2. He, es arī esmu meitenīga, ļoti patīk kleitas, ziedi un glītas lietiņas.
    Ļoti patīk, krāsas, kādā uz Tava galdiņa ir akcenti. :)
    Man arī ir galdiņš, bet uz tā visus krājumus nav iespējams glīti saorganizēt.
    Mans sapņu galdiņš būtu liels balts un balts, līdzīgi kā attēlos, uz kura virsmas ir tikai ziedi, otiņas un mīļākie produkti, un apakšā atvilktnēs visi produkti glīti saorganizēti. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tevis aprakstītais galdiņš ir arī mans sapņu galdiņš!!! ^^ jā, man arī patīk visādi ziedu raksti, kleitas, piemīlīgas kosmētikas somiņas u.c. lietiņas

      Dzēst
  3. Nē, es tad laikam neesmu meitenīga. Man mīļākais drēbes gabals ir apspīlēti džinsi vai jebkādas citas bikses. :D
    Augstāk redzamās mēbeles ir ļoti skaistas, tomēr man tās liekas pārāk "pūkainas, gaisīgas", vienīgais laikam meitenīgs ko es iekļautu savā istabā ir lavandas un violetie toņi. bet tas arī viss.
    Tagad daļu kosmētika man stāv uz koka plaukta blakus spogulim, lai vieglāk visu paķert, bet otra daļa, stāv kastēs, citādi visam uz plaukta vietas noteikti nav. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tas jau arī ir interesenti! manuprāt, būtu garlaicīgi, ja visi būtu vienādi kā copy-paste! :D katram savs. ;)

      Dzēst
  4. Man ir ļoti svarīgi tas, kā izskatās mans skaistuma stūrītis. Pašlaik diemžēl nav tādi apstākļi, lai varētu ierīkot tādu, kas līdz sirds dziļumiem patiktu, bet ceru, ka sapņi piepildīsies un es tikšu pie skaista kosmētikas stūrīša. :)
    Kosmētika glabājās akrila kastē, kristāla bļodiņā, zīmulīši- stikla trauciņos u. tml. konkrētas vietas tiem līdz ga;am vēl nav. :) Bet pagaidām esmu apmierināta :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. pilnīgi piekrītu tev! man arī ir svarīgs mans skaistuma stūrītis! :D manuprāt, katrai meitenei tāds ir vajadzīgs par spīti viņas stilam. :)

      Dzēst
  5. Man viens jautājums radās- kur pirki spogulīti? Man tas dikti iepatikās. <3

    AtbildētDzēst
  6. vai, cik mīlīgi! ;D riktīgi pavasarīgi Tev tur izskatās. :]

    meh, redzi, man arī patīk krāsot lūpas visdažādākajās krāsās, lokot matus un būt riktīgi meitenīgai, bet mani par tādu nenosaukt. ;D sākumā visu turu pa kastītēm, akrila trauciņiem plauktā saliktu, bet tad ar laiku viss tiek izsvaidīts pa galdu. a ko, tā no rīta ātrāk. ;D citreiz nekārtībā kaut ko atrast ir vienkāršāk. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. haha nu jā.. mana māsa ir tāda pati. viņa to sauc par mākslieniecisko nekārtību vai kaut ko tādu... :D es savukārt esmu šausmīga pedante, ne puteklītis nekur nevar nokrist!! :DD

      Dzēst
    2. radošo moš? :D es to saucu tā. ;D

      Dzēst
  7. Man ir tas, kas pietrūkst daudziem - vieta, kur taisīt šādu stūrīti/istabu, bet šobrīd neesmu atradusi īsti ko un kā vēlos taisīt, tāpēc esmu atlikusi šo ideju uz citu laiku, jo gribu arī remontu uztaisīt, bet nezinu kādā krāsā tapetes utt. :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mmm, manuprat, remonts ir viena liela, jautra lieta, var izveidot ne tikai savu sapņu stūrīti, bet veselu dzīvokli vai pat māju! ;)

      Dzēst
  8. Esmu izvākusies no mazās vannasistabas ar saviem krājumiem un tagad visa mana dekoratīvā kosmētika dzīvo uz mana datorgalda. :) Ļoti interesanta kombinācija..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es arī kādreiz turēju kosmētiku vannasistabām, taču dzirdēju, ka tas nēesot labi, jo no visiem tvaikiem utt. uz kosmētikas nogulsnejas baktērijas. nezinu, cik nu liela patiesība, bet drošs paliek drošs... ;)

      Dzēst
  9. Hehe, tieši Filipīnās īrētajā dzīvoklītī skaistuma galdiņš man patika visvairāk. Vienkāršs, bet balts, ar skaistu krēslu. Bauda sēdēt un lakot nagus. :) Bet mājās visu cenšos turēt atvilktnēs vai plauktos. Nepatīk, ja daudz mazi nieki apkārt. Tāds svaigs minimālisms patīk. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ooo, cik interesanti, Filipīnas!! :)) hmm, principā es arī esmu minimāliste, vismaz cenšos tāda būt, jo mazāk mantu, jo mazāk putekļu un vairāk gaisa! :D

      Dzēst