svētdiena, 2014. gada 2. marts

Tukšinieki #8

Čau!

Tā kā februārī sanāca bez favorītiem, tad šoreiz kārtēja tukšinieku deva. Nav pagājis pat mēnesis, bet man jau atkal ir vesela krava ar iztukšotiem produktiem. :D Beigšu ar savu ievadu un ķeršos uzreiz pie lietas! ;)
1. Pantene Aqua Light šampūns - patīīīk. Viens no maniem mīļakajie šampūniem, nesatur silikonus, labi attīra mtus, nesausina un forši smaržo, ko vēl vajag no laba šampūna? :)
2. Bioderma Sensibio attīrošais ūdenis - pārāk labs, lai komentētu! Dievinu!
3. Aussie Miracle Light kondicionieris - patika, bet domāju, ka var atrast arī citu tik pat labu, ja ne labāku alternatīvu.
4. Palmer's Cocoa Butter roku krēms - sākumā patika, vēlāk likās, ka vairs nemitrina un uznāca riebums no tās smaržas. :D
5. Organic Shop Body Dessert Almond&Honey ķermeņa skrubis - ir ok, bet otru reizi nepirkšu, jo apnika lietot to lielo bundžu un man tomēr vairāk patīk sāls skrubji.
6. Nivea acu kosmētikas noņēmējs - ļoti patīk. Maigs, nesausina acu zonu un lieliski noņem kosmētiku!
7. Dove dušas želeja - bija ok, bet solīto mitrināšanu nesajutu un smarža bija ne visai.
8. Garnier Miraculous matu eļļa - apnika lietot. Izlietoju līdz pusei, pārējo izlietoja mamma. Mammai, kurai ir daudz biezāku un sausāki mati patika, man ne visai.
9. Schwarzkopf matu serums - nejutu pilnīgi nekādu efektu, lietoju lietošanas pēc.
10. Skin79 Pink BB krēms - oooh!! Viens no maniem mega favorītiem! Dievinu - der gan vasarā, gan ziemā, gan sausai, gan taukainai ādai - vienkārši unikāli fenomenāls produkts! :D Nopirku jau otro iepakojumu, iesaku izmēģināt visiem! Mana suepr vecā atsauksme šeit,
11. Isana lūpu balzāms - pee! Nepatika, nemitrināja un briesmīgi smaržoja!!! Fui!
12. Coral Minerals nagu kondicionieris - solīja uzlabot nagu izskatu - nekā nebija. 
13. Visādi paraudziņi no The Face Shop, Etude House, Garnier un Missha, sejas maska (atsauksme te) un sejas spīduma absorbējošie papīrīši. 

2 komentāri:

  1. Tam Skin79 krēmam ir plaša toņu izvēle? ;) Ebayā pasūtīji vai kur citur?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nē, viņam ir tikai viens tonis, taču der lielākai daļai gaišās ādas īpašniecēm. Ebay no iamloveshop, taču ir arī citi izdevīgāki pārdevēji. ;)

      Dzēst