sestdiena, 2014. gada 26. aprīlis

Package from Korea + Essence jaunā kolekcija

Hey!
Essence ir iznākusi ar jaunu visnotaļ interesantu kolekciju. Principā veikalā es iegāju ar mērķi nopirkt tikai skropstu tušu, bet es vienkārši nevarēju pretoties skaistajam iepakojumam un tā sanāca, ka iegādājos arī dažus no Essence jaunumiem. Vai tas nav kaitinoši? Es no veikala nekad nevaru iznākt tikai ar vienu konkrētu pirkumu. :D

 
 
 
 
Kā jums jaunā Essence kolekcija? Kaut kas negaidīts, vai ne? Vai iegādāsies kaut ko no šīs kolekcijas?
Te ir mana kārtējā paciņa no Korejas, vēlējos pieminēt, ka pasūtīju no http://beautynetkorea.com/, kas ir mans mīļākais Korejiešu produktu veikals.
So this is my recent package from Korea, everything that I bought is from http://beautynetkorea.com/, which is my favorite Korean beauty product store.
 Viss bija skaisti un droši sapakots, nekas neizlija, nesaplīsa, neizbira... Cenas ir ļoti draudzīgas + bezmaksas piegāde un liela produktu izvēle, biežas atlaides, visvairāk man patīk tas, ka veikals tiek regulāri papildināts ar jauniem produktiem, bezmaksas paraudziņi un jauki pārdevēji - visu var sarunāt!
Everything was safely and nicely packed, nothing broke or spill... Prices are very reasonable + there are free samples and free shipping, sales, big product selection and what I like the most, is that there always new products added to the shop and sellers ar also very nice!

 Starp citu, pērkot produktus, pie piezīmēm pieminēju, ka ja iespējams, ielieciet Tonymoly BCDation paraudziņus un man bija liels prieks, ka mans lūgums tika izpildīts - sīkums, bet patīkami. ^^
By the way, while I was buying my products, in notes I mentioned that if they could put me some samples of Tonymoly BCDation and they truly added them to my purchase + the regular samples. These are small details, but it's still nice, that they truly care what their customers say! ^^

20 comments:

  1. Man bail no korejiešu kosmētikas :D Bet gribētos pamēģināt Missha BB krēmu. Pačekošu to saitu ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. aī, nav ko baidīties, tie ir tikai stereotipi! ;) ar missha BB krēmiem man nav labi klājies, taču mans mīļākais ir rozā Skin79. ;)

      Dzēst
    2. Tam Skin79, cik saprotu, ir viens tonis, un man būs par gaišu :/ Missha #23 kā reiz izskatās, ka varētu derēt. Un vsp tādi baigi piemīlīgie iepakojumi tiem korejiešiem :D

      Dzēst
    3. iepakojumi ir vienkārši fenomenāli! :D nu principā vēl var izmēģināt Etude House BB, tiem arī ir vairāki toņi un Liole - tas tumšāks nekā Skin79. ;)

      Dzēst
  2. Kāda šķiet otiņas kvalitāte? Ir vērts pirkt?
    Pēc attēliem man sagribējās visas otas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nēesmu nekāda eksperte otiņu ziņā, taču droši varu teikt, ka tā ir tīīīk mīksta, paspēju to šovakar arī izmazgāt un neviens sariņš neizkrita, tā kā pagaidām viss apmierina. ^^

      Dzēst
  3. Paskatījos to korejiešu lapu. Tik daudz interesantu produktu. Būs laikam jāpamēģina kaut kas. :) Varbūt ir kaut kas sevišķi labs, ko iesaki pamēģināt? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ļoti patīk korejiešu lūpu produkti - piemīlīgi iepakojumi, lēti un labas kvalitātes, kā arī milzīga izvēle! Protams, arī BB krēmi, mans mīļākais, kā jau iepriekš minēju, ir Skin79 BB, bet diezgan populāri ir arī Etude House, Liole un Missha ;)

      Dzēst
  4. vai par korejiesu sutito pacinu tev nebija jamaksa muitas nodeva? :)

    AtbildētDzēst
  5. Es šo to no korejiešu kosmētikas saliku ebay watchlist labi, ka parādīji šo saitu. un vēl bezmaksas piegāde, uhhh, noteikti kaut kas jāsūta!:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. brīdinu, korejiešu kosmētika izraisa atkarību! :D

      Dzēst
  6. Otiņas tiešām ir ļoti maigas, bet pūderim man likās, ka tā ir pārlieku maiga, bet tas ir ok, jo sejas otām man patīk dabīgāki sariņi vairāk. :)

    AtbildētDzēst
  7. piekrītu, Korejas kosmētika ir vienk super :) tik daudz visa kā interesanta, kā Eiropā nav. un kvalitātei nav ne vainas, jamie tak ir apsēsti ar sejas kopšanu :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, tas gan! tā vien gribētos aizbraukt uz Koreju un visu ko sapirkties!! :D

      Dzēst
  8. Ooo, paldies, noteikti pachekoshu to saitu in man jau sagribējās to pūderi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. oo tur ir vēl daudz lietas vēl labākas par to pūderi! ;D

      Dzēst
  9. cik ilgi gaidīji paciņu? Viņu lapā rakstīts, ka 15-40 dienas.

    AtbildētDzēst