svētdiena, 2014. gada 8. jūnijs

Pēdējā laika favorīti

Hello!
Jau veselus divus mēnešus nebiju veidojusi favorītu rakstus, jo pavasarī bija iestājusies tāda kā rutīna un nekas jauns manos skaistumkopšanas rituālos nebija parādījies, taču te nu ir daži mani pēdējā laika favorītprodukti!

Essence Bloom me up acu ēnu otiņa - kā jau esmu minējusi iepriekš, nēesmu otiņu eksperte, bet šī otiņa ir ļoti stingra, taču tajā pašā ļoti mīksta, tā mani iedvesmoju lieot acu ēnas daudzreiz biežāk, jo šo otiņu ir tik ļoti viegli lietot, tā "noliek" acu ēnas tur, kur tām jābūt un man šķiet, ka pat iesācēja (tāda kā es :D), spēs uzklāt acu ēnas kā profiņš. ;)
Elf minerālā acu ēnu bāze - nopirku to ļoooti sen, taču tā kā acu ēnas lietoju ļoti reti, šis bija aizmirsts manā kosmētikas atvilktnē un iemīļots tikai pēdējo nedēļu laikā, kad sāku lietot acu ēnas. Es nesaprotu, kā tas var tik labi strādāt? :D Ir vasara, ir karsts, taču manas acu ēnas paliek tur, kur tās bija no paša sākuma!
Essence acu ēnas (05-to die for) - 4 neitrāli, ikdienisķi acu ēnu toņi. Ar tiem ir ļoti viegli strādāt, ācu ēnas nav pāaarāk pigmentētas, tādēļ pat iesācējs ar tām var strādāt (neuztaisīs sev melnu aci, ja nepārspīlēs ar matēto, brūno toni), noturība ir laba un cena pieņemama. Patīk patīk, patīk!
Planeta Organica pīlīngs sejai - omg! Kāpēc es tik ilgi vilcinājos? Ja godīgi, tad es tiešām neticēju citām blogerēm, ka šis brīnums ir patiešām tik labs! :D Taču, kad ieraudzīju, ka Drogās bija atlaide uz šo produktu, nodomāju, ka pat ja man tas nepatiks, neko daudz es nezaudēšu. Tas man patika un kā vēl patika! :D Lietoju to katru otro dienu un mana āda ir tik svaiga, maiga...
Innisfree no sebum minerālais birstošais pūderis - tas nesatur parabēnus, minerāleļļu, talku un citas pildvielas + tas lieliski matē un padara ādu maigu un tādu kā "nofotošopētu" (ja jūs saprotat, ko es ar to domāju).  Patīk, taču tilpums varēja būt lielāks!

Grāmata
"Gone With the Wind" jeb "Vējiem līdzi" tā ir klasika, ko vienmēr vēlējos izlasīt. Daži to salīdzina ar "Dziedoņi ērkšķu krūmā" un teikšu godīgi, ka "Dziedoņi ērkšķu krūmā" man patika vairāk, taču arī "Vējiem līdzi" mani aizrāva un šī grāmata man šķita kaut kādā ziņā nomierinoša. Tajā ir daudz ainavu, skatu aprakstu, mazāk diologu, tādēļ man patika to lasīt vakarā, lieliska miega zāļu literatūra. Galvenā varone man īpaši nesimpatizē, dažreiz pat kaitina, taču par spīti tam, es nopirku turpinājumu grāmatai, ko uzrakstījusi cita jau rakstniece, jo "Vējiem līdzi" grāmata beidzās ļoti aprauti un neinteresanti, bet man taču ir jāzin, kas tad notika ar nabaga Retu Batleru (viņš laikam man patīk daudz vairāk nekā Skārleta). ^^

16 comments:

  1. par e.l.f. bāzi pilnīgi piekrītu, es arī sajūsmā. negaidīju, ka relatīvi lētā gala produkts spēs šitik labi uzvesties :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vai ne! tikai žēl, ka veikals, kur to pārdot galīgi nav man pa ceļam.

      Dzēst
  2. man arī bāze ļoti patīk. :]
    liki sagribēt divas lietas: pīlingu un beidzot saņemties izlasīt Vējiem līdzi. ^^

    AtbildētDzēst
  3. Viss, tagad man to bāzi vajag 100% :D


    p.s. Kā tu uztaisi tos produktus šādā izskatā? (:

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mhm, bāze tiešām forša, gribētos izmēģināt vēl kaut ko no elf! :)

      Dzēst
  4. Kur birstošo pūderi pirki? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. birstošo pūderi pirku no korejiešu online veikala http://beautynetkorea.com

      Dzēst
  5. Par pīlingu paceļu rociņas un piebalsoju! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jājā, tagad tas ir oficiāli iekarojis arī manu sejas kopšanas līdzekļu plauktu! :D

      Dzēst
  6. man tā e.l.f. bāze galīgi neko nedod. Pēc pusdienas ēnas ir savēlušās rievās un vakarā nav vairs vispār. Tikai skopuma dēļ neesmu izmetusi.
    Bet sejas pīlingu noteikti pamēģināšu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man arī sākumā elf bāze nestrādāja, jo liku to pārāk daudz, kad sapratu, ka vajag pavisam nelielu mazumiņu, ēnas turējās visu dienu. ;)

      Dzēst
    2. Toties, tavā iespaidā pirms pāris dienām pasūtīju šo to no tā korejas veikala. Pavisam gan maz, tikai 2 preces, kaut kā noraustījos, bet nu redzēs kā būs, kad atnāks, varbūt nākamreiz vairāk riskēšu.

      Dzēst
    3. forši! :) es arī sākumā pasūtiju pavisam maz, jo viss šķita aizdomīgi. :D tagad gan veselus wishlistus taisu!

      Dzēst
  7. Iedvesmojos un pasūtīju pūderi :)) cerams ka nebus alerģisks ;)))

    AtbildētDzēst