sestdiena, 2014. gada 27. septembris

Sebamed Clear Face Antibacterial Foam

Hello!
Mans mīļākais sejas tīrīšanas līdzeklis ir Eucerin Dermo Purifyer, taču tā kā āda var ar laiku pierast pie dažādiem līdzekļiem, nolēmu izmēģināt kaut ko jaunu.
My favourite cleanser is Eucerin Dermo Purifyer, but because your skin can get used to the cleansers, I decided to try a new.

Nekad iepriekš nejo nebiju mēģinājusi no Sebamed, kā arī putu sejas mazgāšnas līdzekļus, tādēļ šis produkts bija pavisam kaut kas jauns priekš manis. 150 ml par apmēram 15 eiro.
I have never ever tried anything from Sebamed and I have never tried any cleansing foams, so this is all in all a new product for me. 150 ml for about 20 dollars.
Lasīju daudz labas atsauksmes, tāpēc domāju, ka arī man šis līdzeklis patiks, taču biju nedaudz aizdomīga par tā iedarbību uz melnajiem punktiņiem, jo tā sastāvā nav salicilskābes, kas ir vislielākais bieds melnajiem punktiņiem. 
I read quite a lot good reviews about it, so I thought that I'm totally going to like it, but I was a little bit hesitant, because I thought that it's not going to work with blackheads, because it doesn't have any salicylic acid in it. 
Tas ir jālieto kā parasts sejas mazgāšanas līdzeklis, taču, to ir jāatstāj iedarboties uz apmēram 5 minūtēm, lai tas nogalinātu visas akni izraisošās baktērijas. Tomēr es nespēju iedomāties kā to ir iespējams atstāt uz sejas uz piecām minūtēm, jo putas kūst un tek acīs, mutē un tas nekādā ziņā nav patīkami. :D Kā antebakteriāls līdzeklis šis strādā lieliski un man nav parādījusies neviena pumpa kopš sāku to lietot, taču kā jau es arī domāju, tas nevar tikt galā ar uzmācīgajiem melnajiem punktiņiem. 
You have to use it as a regular cleanser, but you have to leave it for about 5 minutes on the face, so that it would do the antibacterial action, buuut I can't imagine how can you leave it on for 5 minutes, because it goes into my eyes and mouth, which is quite annoying. :D As an antibacterial foam it works great, because I haven't got any new pimple since I have been using it, although it doesn't do anything with the annoying blackheads, just as I thought. 
Pumpītis veido ļoti maigas, pufīgas putas, kas pazūd gandrīz vai uzreiz. Sebamed Clear Face attīrošās putas man patika, taču nedomāju, ka pirkšu tās atkārtoti, jo rudens/ziemas sezonai tās man šķiet pārāk sausinošas.
The pump makes quite nice, soft, fluffy foam, which disappears almost immediately. I liked the Sebamed Clear Face cleansing foam, but I don't think that I will repurchase them, because they are too drying for autumn/winter season.

5 komentāri:

  1. Sveika! Kur pirki, vai aptiekā?
    aijassecret.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redzēju šo Debenhamā arī :) Tīri netīšām, garām ejot ieraudzīju. :)

      Dzēst