trešdiena, 2014. gada 1. oktobris

Catrice Ultimate Color lipstick

Čau!
Esmu liela Catrice lūpu produku fane, jo esmu iemīlējusi visu, ko esmu iegādājusies no Catrice - zema cena, laba kvalitāte un moderns iepakojums - super! Šeit ir mana atsuksme par ultimate shine lūpu krāsu.
I'm a big fan of Catrice lip products, because I have been loving every thing that I have tried from Catrice - low price, good quality and modern packaging - superrr! Here is my review of ultimate shine lipstick.

Man ļoti patīk iepakojums. Vienkāršs, bet elegants, nav no plastmas un to ir patīkami turēt rokās. Es izvēlējos toni 190 - the nudder the better. 3,8 g par apmēram 4 eiro (ar kolekcijas maiņas atlaidi bija apmēram 2 eiro).
I really like the packaging. It's very simple, but sleek and it's not plastic, it is very nice to hold it in the hand. I choosed the color 190 - the nuder the better. 3,8 g for about 6 dollars. 
Pēc tekstūras lūpu krāsa ir ļoti krēmīga un mitrinoša par spīti tam, ka tā skaitās it kā par ilgnoturīgo lūpu krāsu. To ir ļoti patīkami uzklāt uz lūpām. Līdz ar to, ka tā ir diezgan mitrinoša, tā nav arī paši noturīga, iespējams 2h maksimums. Kā arī līdz ar to, ka tā ir krēmīga, tā mēdz sakrāties lūpu kaktiņos.
Texture vise it is very creamy and moisturizing, even thought it supposed to be an long lasting lipstick. It is very nice to put it on your lips. Since the lipstick is quite moisturizing, it's not very long lasting, it lasts maybe about 2h maximum. Also since the lipstick very creamy it tends to collect into the corners of the lips. 
Tā ir mana pirmā nude tipa lūpu krāsa un esmu ar to ļoooti apmierināta. Tā nav pārāk bāla, tai piemīt neliels persiku apakštonis, kas lieliski komplimentē bālu ādu un nepadara mani par zombiju.
This is my first ever nude lipstick and I'm veeery happy with it. It's not too pale, it has a little bit oh peachy undertone, which looks very good with pale skintone and it doesn't make me look like a zombie.

8 komentāri:

  1. nekad vel neesmu meginajusi Catrice lupu produktus :)
    bus japamegina :) sakardinaji :)

    daisysteatime.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  2. Man arī patīk šie catrice iepakojumi, tādi smagi un kārtīgi, neesmu gan vēl nevienu toni, ko gribētu nopirkt atradusi.

    Skaists tonis, bet man gan no tik gaišām lūpu krāsām bail;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man arī kādreiz bija bail, bet ir tikai jāatrod pareizais tonis. ;D

      Dzēst
  3. Skaists tonis! Uz manām lūpām tas laikam izskatītos diezgan kuriozi, bet Tev ļoti piestāv :)

    AtbildētDzēst
  4. Man arī ir šī, patīk, kā izskatās ar iesauļotu ādu :) plus ir vēl kādas 5 catrice lūpukrāsas rozā toņos, visas foršas. Žēl, ka līdz mums tās skaistās limitētās kolekcijas reti atnāk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tiešām žēl, ka mums tās limitētās kolekcijas mainās ļoooti gausi... :/

      Dzēst