otrdiena, 2014. gada 7. oktobris

Tukšinieki #12

Sveiki!
Nezinu kā man tas izdodas, bet katru mēnesi, es vienmēr sakrāju veselu čupu iztukšotu iepakojumu. Šomēness tie ir veseli 16 iepakojumi - mans rekords! :D

1. Schwarzkopf Got2be guardian angel sprejs - metu ārā nepabeigtu, jo tas ir vienkārši bezjēdzīgs.
2. Eucerin Dermo Purifyer - mans mīļākais sejas tīrīšanas līdzeklis, nesausina, ļoti maigs, bet lieliski attīra ādu.
3. Nivea acu kosmētikas noņēmjs - maigs, nesausina ādu, bet atradu izdevīgāku alternatīvu no Garnier, kas ir burtiski tas pats produkts, tikai tilpums ir lielāks un lētāks.
4. Organic Shop organic neroli and frangipani ķermeņa losjons - mans mīļākais ķermeņa losjons, viegls, ātri iesūcas un mitrina + vēl ir arī dabīgs. Smaržo ļoti patīkami un svaigi.
5. Spīduma absorbējoši papīrīši no Essence un cita mistiska zīmola.
6. Schwarzkopf Gliss Kur matu maska - es teiktu, ka tas ir drīzāk kondicioneris, ne maska, taču tas ir ļooooti lets. Smarža gan man nepatika.
7. Orly nagu laka (40721 - star spangled) - mīļākā Ziemassvētku nagu laka, metu ārā, jo tā ir sažuvusi. Meklēju šo toni Oniks Beta veikalos, bet nevarēju atrast. :/ Šeit var apskatīties, kā tā izskatās.
8. Maybelline Big eyes skropstu tuša - viena no mīļākajām skropstu tušām, lieliski kuplina + apakšējo skropstu otiņa ir superrrīga!!
9. Isana nagu lakas noņēmējs - neko labāku nēesmu atradusi.
10. Garnier split ends bandage serums matiem - it kā sākumā patika, taču vēlāk likās, ka tas neko nedara, tikai padara matus lipīgus.
11. Bioderma Cicabio krēms - mans mīļākais mitrinošais krēms rudens/ziemas laikam.
12. Innisfree no sebum mineral powder - mīļākais caurspīdīgais pūderis, atsauksme te.
13. Isana nagu lakas noņēmšanas plāksnītes - nepatika, es lebāk lietoju acetonu, jo tas noņem nagu laku daudz ātrāk.
14. Blistex MedPlus lūpu balzāms - ļoooti patika - mitrinošs, patīkamas tekstūras + tas satur piparmētru ir ļoti atsvaidzinošs.
15. Innisfree 1 minute lūpu skrubis - bija ok, bet likās pārāk maigs, atkārtoti nepirkšu.
16. Benefit They are real skropstu tuša - ļooooti patika, labprāt iegādātos pilno iepakojumu. Kuplina un pagarina, tikai to ir nedaudz grūtāk dabūt nost, taču līdz ar to, dienas laikā tā nesmērējas.

8 komentāri:

  1. Sveika! Atkal lun atkal pērku šo - Isana nagu lakas noņēmējs. :) Bioderma Cicabio krēms man pašlaik stāv nelietots, nesaprotu īsti pielietojumu. Interesanti paskatīties tukšo taru rakstus, katrai meitenei tie saraksti tik dažādi. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cicabio lietoju kā mitrinošo krēmu, tas lieliski mitrina, palīdz ātrāk sadziedēt brūces/rētiņas un satur cinku, kas ir antibakteriāls.

      Dzēst
  2. Es arī pērku Isana, man šķiet, ka šis stāv katrai mājās! :D

    AtbildētDzēst
  3. Isana, Organic shop un Cicabio man arī starp favorītiem. No pārējiem esmu lietojusi tikai Gliss kur masku, nepatika ne efekts, ne smarža, nesapratu, par ko visas tā jūsmo.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. par Schwarzkopf masku piekrītu, viņiem ir labākas maskas par šo. :)

      Dzēst
  4. Man Gliss Kur mskai tas aromāts ļoti traucēja, bet pati maska bija super :) Isana jau man liekas, ka ir budžeta kulta produkts :D

    AtbildētDzēst