svētdiena, 2015. gada 19. aprīlis

Nesenie pirkumi

Hey!
Pēdējā laikā esmu aizrāvusies un iepirkusi daudz skaistumporduktus, kas, protams, nozīmē, ka turmpākajā laikā gan būs sevi jāierobežo pirkumu ziņā. Ehh... :D

Šīs jaunās Essence mono acu ēnas ir tik maigas tekstūras, ka es nespēju tās neiegādāties. Pigmentācija ir ok, tās ir maigas, viegli klājas un visi piedāvātie toņi ir noderīgi ikdienas lietošanai. Es iegādājos 03 - creme brulee un 05 - my favorite tauping. 
Gosh tušu nopirku trakajā dienās par smieklīgu cenu, strādā labi, taču nekas wow, mēdz salipināt skropstas, ja nepievērš uzmanību. NYX HD konsīleris, jau veselu mūžību biju laba kosnīlera meklējumos un ceru, ka beidzot esmu to atradusi. Ilgi meklēju gaišāko toni, jo visur tas bija izpirkts.
Stockmann Trakajās dienās iegādājos Schwarzkopf BC Bonacure oil miracle komplektu, kurš sastāv no eļļas plāniem matiem, izsmidzināmā kondicioniera un šampūna. Joprojām testēju, bet pagaidām pretenziju nav, ja nu vienīgi smarža ir diezgan intensīva (bet uz smaržām man vienmēr ir jūtīgs deguns). 
 
 
Kārtējais Batiste sausais šampūns un vēl viena L'oreal Elvital oil magic matu maska - pagaidām šie abi ir nepārspējami!!!

4 komentāri:

  1. BC Bonacure sērijas loti šobrīd ieinteresējošas. :) Skatījos, ka Trakajās Dienās tiešām bija izdevīgs piedāvājums, bet tad vēl nemaz nezināju, ko lai mēģina, taču tagad zinu noteikti, ka gribu to "zelta" masku matiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, to zelta masku noteikti vajadzēs izmēģinā. Schwarzkopf BC Bonacure pagaidām mani patīkami pārsteidz. :)

      Dzēst
  2. Foršas lietiņas :) man mīļš NYX HD, batiste vaig iegādāties ;) Gosh skropstu tuša man patīk- bet tieši krāsainās :) man 3 dažādi toņi - labi ka ierunājos, pēdējais laiks sākt krāsot jestrākas skropstas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hmm, tiešām laba ideja ar tām krāsainajām tušām, pavasaris īstais laiks, lai eksperimentētu. :)

      Dzēst