ceturtdiena, 2016. gada 7. janvāris

L'oreal VS Maybelline mascara

Hey!
Pavisam nesen gan L'oreal, gan Maybelline nāca klajā ar jaunām skropstu tušām, tādēļ nolēmu salīdzināt, kura no šīm savas spējas un solījumus pierāda labāk.

L'oreal False Lashe Superstar Red carpet - ir 2 soļu skropstu tuša, 1. solis ir balta bāze, kas pagarina un kuplina skropstas, 2. solis ir klasiski melna skropstu tuša, kas lieliski kuplina skropstas. Manuprāt, šī skropstu tuša ir vairāk paredzēta ikdienai, jo tā piedod ļoti dabīgu, ikdienai piemērotu skropstu efektu. Nesalipina un nebirst. Cena ~15 eiro. 
 
Maybelline The Falsies Push Up Drama - ļoti interesants un neparasts iepakojums, diezgan netipisks priekš Maybelline. Sākumā biju ļoti skeptiska, jo man parasti nepatīk gumijas birstītes, tā kā tās parasti ļoti salipina skropstas, taču šī lieliski izķemmē skropstas un padara tās ļoti garas + tā ir intensīvi melna, nebirst un nesmērējas. Cena ~10 eiro. 
Labajā pusē - Maybelline, skropstas izskatās garākas un tumšākas, savukārt kreisajā pusē ir L'oreal, izskatās nedaudz dabīgāk. 
Salīdzinot abas skropstu tušas, manuprāt, uzvarētāja ir Maybelline, jo tā ir izdevīgāka ne tikai cenas un tilpuma ziņā, bet arī visi solījumi  tika izpildīti! Taču iesaku izmēģināt abas skropstu tušas, jo, manuprāt, ne viena ne otra nepievīla manas cerības.

4 komentāri:

  1. Piekāpu drogās.. maybelline tušai dikti interesanta birstīte, izskatās, ka varētu labi strādāt arī uz manam skropstām :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jāa, vispār šai tušai ir interesants un neparasts dizains :)

      Dzēst
  2. Man Maybelline tuša nepatika, jo lai arī sākumā smuki atdala, ar otro kārtu nenormāli saķepina un izskatās, ka man ir vien četras, resnas skropstas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man pilnīgi pietika ar vienu kārtu, nekas nesaķepa ;)

      Dzēst