pirmdiena, 2016. gada 2. maijs

L'oreal Eye Makeup look

Hi!
L'oreal kā jau katru pavasari priecē mūs ar jauniem produktiem. Volume Million lashes skropstu tušu ģimenei ir pievienojusies jauna pārstāve - Feline, kā arī L'oreal ir nācis klajā ar jaunu laineri. Bonusā ir parādījušās ar jaunas nagu lakas - jauna formula un iepakojums.

Skropstu tušas birstīte izceļas ar izliekto formu, kas notver katru skropstu. Tā lieliski pieguļ plakstiņam, veidojot precīzi atdalītas skropstas, tās izliecot no saknēm līdz galiņiem. Tuša ir piesātināti melna.
L'oreal Super Line šķidrs acu laineris ar ekskluzīvu lodes veida (apaļu) aplikatoru. Ļoti ērts, piesātināti melns laineris, taču ja neskaita lodes veida aplikātoru es neteiktu, ka tas īpaši ar kaut ko atšķiras no visiem pārējiem acu laineriem. Nav ūdensnoturīgs, taču man nav bijušas problēmas ar smērēšanos. 
Jaunā L'oreal skropstu tušas vidējā cena ir apmēram 17 eiro, savukārt lainera cena ir apmēram 12 eiro. Kā bonusā L'oreal ir nākušā klajā ar Color Riche Le Vernis A L'Huile nagu lakām, kas ir pieejamas 12 dažādos toņos. Manās rokās ir nonācis šis pavasarīgais lilla tonis violet vendome. 
Vērtīgu eļļu un intensīvu krāsu pigmentu maisījums. Inovatīva, plaša vēdekļa formas otiņa ar vairāk kā 400 sariem ļauj precīzi un ātri uzklāt laku. Laka nepil, tāpēc ir ļoti ērti lietojama. Vienīgais, kas man ne visai patīk ir lakai piešķirtais aromāts, tas ir pārāk spēcīgs un traucējošs. Nagu lakas aptuvenā cena ir 7 eiro. 

4 komentāri:

  1. Laineris man šķiet baigi neērts, bet neesmu pati mēģinājusi, tāpēc grūti spriest. Ar L'Oreal skropstu tušām mana pieredze ir visai negatīva, tāpēc šī mani neieinteresēja.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man gan skropstu tuša patika un laineris ir kā jau laineris, ja prot ar viņiem rīkoties, tad visi šķiet vienādi :)

      Dzēst
  2. Man laineris arī liekas ne īpaši ērts, bet iepakojums un pasniegšanas veids interesants :) Uz skropstu tušu skatos un nesaprotu, lietot vai nē, jo aromāts ir tas spēcīgi ķīmisks, ka varētu izraisīt acu asarošanu un kņudināšanu.. :/

    AtbildētDzēst
  3. Pievienojos tām,kurām laineris liekas neērts. Skropstu tušai patīk efekts un arī nagu lakas patīk. Ir forši jaunumi,bet par laineri mazliet škrobe

    AtbildētDzēst