svētdiena, 2016. gada 4. septembris

Essence Catrice Autumn/Winter Makeup look #1

Hey!
Essence un Catrice kā jau katru sezonu ir nākuši klajā ar jauniem kosmētikas produktiem, tādēļ nolēmu izveidot 2 dažādus makeup-look (šis ir viens no viņiem), kas lieliski derēs ne tikai ikdienai, bet iespējams pat kādam saviesīgam pasākumam. 

Jau iepriekš man ir ļoti patikuši Essence vaigu sārtumi, tādēļ biju priecīga, ka to pulciņam ir pievienojies jauns Satin Touch vaigu sārtums (10 - Satin Coral). Tonis ir pietiekoši pigmentēts, vaigu sārtums ir maigas tekstūras. 
Šajā sezonā, manuprāt, visi kosmētikas brendi ir nākuši klajā katrs ar savu izgaismotāju vai pat veselu izgaismotāju paleti. Arī Essence neatpaliek no šī modes kliedziena. Light Up Your Face izgaimsotāju palete (10 - Reday, set, glow!) satur 3 dažādu toņu izgaismotājus - bez spīdumiem, zeltains un bronzīgs izgaismotājs. 
Nekad iepriekš nebiju mēģinājusi tonālos krēmus no Essence, taču šis mani patīkami pārsteidza. Essence Camouflage tonālais krēms sola augstu sedzamību, ilgnoturību, kā arī tas neveido "maskas efektu". Manuprāt, šis produkts izpilda visas solītās prasības!
Essence ir ļoti daudz labu un lētu skropstu tušu, tāpēc es biju priecīga izmēģināt kaut ko no jaunā klāsta. Rock'n'doll Crazy XXXL Volume skropstu tuša ir intensīvi melna un kuplinoša. 
Vienīgais produkts, kas no visiem šiem minētajiem diemžēl man lika vilties ir Catrice Glam&Doll acu laineris. Klājas ļoti nevienmērīgi un tam nepietiek melnā pigmenta, līdz ar to nācās pārkrāsot pāri līnijai vairākas reizes. Taču man ir ļoti iepaticies lūpu produkts (C01 - Nude) no Catrice jaunās limitētās kolekcijas  - Contourious. Tas padara lūpas pilnīgās, mitrinošs un noturīgs. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru