svētdiena, 2017. gada 30. aprīlis

Essence jaunumi

Čau!
 Pavisam nesen veikalos parādijās jaunā Essence pavasara/vasaras kolekcija. Parādijušies daudz dažādi jauni, pavisam inovatīvi, neredzēti produkti. Par dažiem no tiem minēšu šī raksta atsauksmē.

Jaunie Shine shine lūpu spīdumi rada ekstrēmu mirdzumu ar mitru lūpu efektu. No miesas krāsas niansēm līdz intensīvām krāsām un spīdīgu efektu virsotnēm. Gluda, patīkama tekstūra, nav lipīgi, viegli klājas, nesausina lūpas. 
 
Pagaidām kaut ko tamlīdzīgu esmu redzējusi tikai no Essence. Palete, kur var pašai izvēlēties no kādiem toņiem to veidot. Ļoti ērti, ja dodas ceļojumā, ērts "klik" mehānisms ļauj ātri un ērti ievietot un mainīt acu ēnas. Kā arī cena ļoti priecē - tukša palete 1.69 eiro un katra atsevišķa ēna arī 1.69.  
Essence piedāvā vēl vienu jaunu paleti, kas sastāv no 4 ikdienai piemērotiem acu ēnu toņiem, izgaismotāja un vaigu sārtuma, kurus arī var izmantot, kā acu ēnas. Patīkama ēnu tekstūra, viegli klājas. 
Ir arī parādījušās vairākas skropstu tušas. Man bija iespēja izmēģinat 2 no tām, kas man ļoti iepatikās. Essence skropstu tušas ir lētas un ļoti labas kvalitātes, vienīgais mīnuss, diezgan ātri izžūst, bet piedod, gan solīto kuplumu, gan garumu, gan arī skropstu atliekšanu.
Vēl viens mans absolūtais mīlulis un ikdienā visnepieciešamākais produkts ir jaunais Camouflage konsīleris. Ilgnoturīgā un intensīvā, šķidrā krēmveida tekstūra pārliecinoši noklāj tumšos lokus zem acīm un citas ādas nepilnības.
Glow & care luminous nagu lakas stiprina un aizsargā nagus, kā arī rada maigu spīdumu ar vieglu mirdzuma efektu. Sastāvā - kukui eļļa.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru