sestdiena, 2012. gada 3. novembris

Šodienas pirkumi

Čau!



Šodien, pastaigājoties pa centru, ieraudzīju Eurokos veikalu un atcerējos, ka tur var nopirkt "slaveno" catrice konsīleru paleti!! Taču es, protams, bez vienas konkrētas lietas no veikala nevaru iziet, nopirku arī catrice noturīgo lūpukrāsu (lipstain). Tātad te būs neliela atsauksmīte par abiem produktiem:



Es vienmēr esmu lieliska konsīlera meklējumos. Taču, man šķiet, ka pagaidām catrice konsīleris ir vislabākais konsīleris, ko jebkad esmu izmēģinājusi. Tas ļoti labi nosedz sarkanu degunu (nezinu kāpēc, bet tāds man viņš ir vienmēr)! ;D Man prieks, ka tam ir arī vairāki miesas krāsas konsīleri, jo pats gaišākais derēs ziemā, bet vidēji tumšais labi noderēs vasarā. Kā arī vēl ir rozā konsīleris, kas apslēpj tumšos lokus zem acīm, to gan es diez vai izmantošu, taču, manuprāt, ir labi, ka visi šie dažāda veida konsīleri atrodas vienuviet. Konsīlerim ir laba tekstūra - krēmīga, to var ļoti viegli uzklāt.


1. Oriflame lūpu balzāms tender care cherry. 2. Catrice lonlasting lipstain. 3. Essence kiss care love lipbalm.

Paķēru arī catrice ilgnoturīgo lūpu krāsu flomasteri (50 - red & The city). Iepriekš neko tādu nebiju izmēģinājusi, tāpēc tas bija tāds kā eksperiments. Man nepatika, ka šis produkts ļoti sausina un tā kā savelk lūpas, tāpēc uzreiz pēc lipstain uzkrāsošanas, pa virsu man gribas uzlikt lūpu balzāmu - tā ir daudz labāk. Vai tas ir noturīgs? Laikam, jā! Pat pēc ēšanas krāsu vēl var redzēt uz lūpām.  Taču vairs neko tādu nepirkšu, rezultāts nepatika. :)

2 komentāri:

  1. Tieši meklēju zaļo un rozā konsīleri, būs laikam jāčāpo uz Eurokos :) Paldies par atsauksmi!

    AtbildētDzēst