sestdiena, 2012. gada 22. decembris

Pirkumi + atsauksmes = blogs

Hey!

Pēdējā laikā sakrājušies pirkumi, kurus ir vērts atrādīt uz uzrakstīt atsauksmi. Ķeramies pie lietas!


Acnix - nesen savā rakstā "Kā apkarot pumpas?" rakstīju par šo līdzekli. Tā kā vēlos, lai mana āda nedaudz atpūstos no agresīviem līdzekļiem, nolēmu uzturēt tās pašreizējo izskatu ar Acnix. Ievēroju, ka tas ļoti labi cīnās ar melnajiem punktiņiem. Krēma konsistence atgādina līmi (tas arī smaržo kā līme). Taču, kad krēmu uzliek uz sejas tas nav lipīgs, sajūtas pat ir ļoti svaigas! Krēms nesausina ādu, kas ir liels + ziemā.


NYX krēmveida lūpu krāsa (SMLC11 - Milan) - beidzot, beidzot es tiku līdz NYX veikalam! Lai gan esmu rīdziniece, veikalu man atrast bija šausmīgi grūti, tas tiešām bija liels pārbaudījums... :D Taču beigās bija liels prieks, kad nopirku kāroto. Šis NYX produkts ir tiešām ļoti interesants. Aplikātors tam ir kā lūpu spīdumam, pigmentācija kā lūpukrāsai, tekstūra ir krēmveida. Uz lūpām turas ilgi, nesausina tās un krāsa ir ļoti piesātināta. Visā visumā ļoti jauks produkts, neko līdzīgu iepriekš nebiju mēģinājusi.
Catrice Smokey Eyes pencil (010 - The Black Earl) - tā kā Drogas parādijās Catrice, nolēmu paložņāt un paskatīties, ko Catrice kosmētika piedāvā. Iepriekš Eurokos veikalā nopirku konsileru paleti un lipstain - ar abiem produktiem biju apmierināta, tāpēc bija vēlme izmēģinat vēl kaut ko no Catrice. Smokey eyes zīmulītis ir krēmīgas tekstūrsas, to ir viegli izpludināt. No vienas puses ir zīmulis, bet no otras otiņa. Lai gan šī skaitās melnā krāsa, man tomēr šķiet, ka tā ir tumši pelēka.
Oriflame Tender Care lūpu balzāms - iepriekš jau lietoju šo lūpu balzāmu, tikai tam bija cita garša - ķiršu, kas man likās pārāk piesātināta un pat traucējoša, taču pats par sevi lūpu balzāms man ļoti patika. Lietoju to vakarā, pirms gulētiešanas, no rīta lūpas ir ļoti maigas. Katalogā parādijās vairāki jauni lūpu balzāma veidi - šokolādes, karameļu un mandeļu. Es izvēlējos mandeļu - smarža/garša nav parāk traucējoša un ir viegli sald, lūpas mitrina tik pat labi kā ķiršu lūpu balzāms.
Elf Mineral Eyeshadow primer (sheer) - arī šo produktu nopirku NYX veikalā. Tā kā biju labas acu ēnu bāzes meklējumos, šī bija tieši laikā. Par ELF acu ēnu bāzi esmu dzirdējusi tikai labas atsauksmes, daži to pat salīdzina ar Urban Decay bāzi.
Essence acu ēnas (01 - Happy couching) - jauks, maigs tonītis, piemērots ziemai. Naktsmeita šīs ēnas salīdzina ar Urban Decay ēnām, tā kā bija grēks nenopirkt. ;D
Catrice nagu laka (Gold leaf) - nopirku šo virskārtu, jo domāju, ka tā būs lieliska kādai Jaungada vai Ziemassvētku ballītei. Žūst ātri, izskatās debešķīgi!
L'oreal šampūns - tā kā man beidzās šampūns, izdomāju izmēģināt kaut ko jaunu. Nekādi komentāri par šo šampūnu vēl nav, jo iegādājos to tikai vakar. Vispār, atceros, ka arī no L'oreal (tāpat kā no Garnier) šampūniem man bija alerģija, taču par spīti lielajai šampūnu izvēlei Drogas, neko piemērotu savu matu tipam nevarēju atrast. 

Visādi swatchi:


No kreisās - Essence acu ēnas, neizpludināts Catrice Smokey eyes zīmulis, izpludināts Catrice Smokey eyes zīmulis, NYX krēmveida lūpu krāsa.

8 komentāri:

  1. Lai gan pa āgenskalnu apgrozos, es arī neesmu saņēmusies aizčāpot līdz tam nyx veikalam;D
    viņš ir kaut kur pie tirgus, pie tā laukuma vai tur vēl ''dziļāk'' jābrien iekšā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. beigās tā arī nesapratu, kā tur nonācu, jo beigu beigās līdz galapunktam aizveda tētis. ;D

      Dzēst
  2. Šī Catrice nagu laka izpirkta visur :(
    Lūpu krāsa ļoti labi Tev izskatās uz lūpām.


    ______
    Manā blogā giveaway: http://doitinriga.blogspot.com/2012/12/giveaway-1.html?m=1

    AtbildētDzēst
  3. Sveika! Es arī Drogās iegādājos Catrice Smokey eyes zīmulīti. Bet trāpījās nopirkt tādu, kurš ir nolūzis, respektīvi, zīmuļa nav ārā, viņš ir tikai iekšā. Bet es nesaprotu kā lai viņu sadabū ārā. Vai arī tas nav iespējams un es esmu "iegrābusies".. Es tiešām nesaprotu - tur nav ko pagrozīt, lai viņš iznāktu ārā. Bet asināt plastmasu arī nav prāta darbs.. :D Varbūt Tu vari man palīdzēt pateikt priekšā? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mēģināju asināt ar asināmo un man sanāca, tā kā pamēģini, varbūt, tev tomēr arī sanāks! :) ja nesanāk ar asināmo, vari pamēģinat to uzasināt ar nazīti.

      Dzēst
    2. jā, tiešām! man sanāca uzasināt! :) es tiešām sākumā kaut kā nodomāju, ka viņu nevar uzasināt.. nav lielas pieredzes ar acu zīmuļiem.. :D paldies liels! :)

      Dzēst
  4. to veikalu atrast ir pavisam vienkārši! nometņu ielas pieturā kāpiet ārā no 4. vai 5. tramvaja, braucot virzienā no centra. uzreiz pa labi no pieturas ir nometņu iela, tur vēl uz stūra ir kaut kāds maziņš pārtikas veikaliņš kreisajā pusē. jāpaiet mazlietiņ uz priekšu (virzienā pa labi) pa nometņu ielu un tad labajā pusē ir "kosmētika no ASV", kur arī visus labumus var nopirkt :3

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, tā es arī domāju, ka ar sabiedrisko transportu būtu vieglāk tur piekļūt, bet ar automašīnu... uh, visas tās mazās ieliņas. tur tiešām var apmaldīties! :D

      Dzēst