ceturtdiena, 2013. gada 28. marts

Marta favorīti

Čau!

Kārtējais favorīti apkopojums. Šoreiz diezgan daudz produktu, jo esmu nedaudz apslimusi ar ''ebay slimību'' - brīdinu, ļoti lipīga :D!!! Kā jau apsolīju, ka aprīlī noteikti uzrakstīšu arī rakstu par to kā iepirkties internetā.

SKIN79 BB krēms - esmu tiešām sajūsmā par šo produktu. Tas ir tieši tas, kas vajadzīgs - nav pārāk ''smags'', tas mitrina, taču tajā pašā laikā kontrolē sejas spīdumu, nosedz nelielas nepilnības un izlīdzina sejas toni. Neko sliktu es nevaru pateikt, viss ir perfekti! Vienīgais, šāda tipa iepakojumos nekad nevar just, kad produkts beigsies un tas mani biedē... :D Šeit.
Essence Marble mania blush - iepriekš īpaši nelietoju vaigu sārtumus, bet tā kā visiem (tai skaitā arī man) ir apnikusi šī mūžīgā ziema, es nolēmu ieviest pavasara vēsmas vismaz uz saviem vaigiem (hahaha). Pluss man patīk kā tas smaržo - rožaini, ņamm... ^^
Etude House lūpu krāsa  - lieliska krāsa pavasarim. Yay! Tikai galīgi nemitrina lūpas - būū! Te.
Essence šķidrais laineris - beidzot, tiešām beidzot, es iemācījos tīri ciešami zīmēt winged acu laineri. Pat mana māsa, kuras laineris vienmēr izskatās perfekti, novērtēja manas prasmes uz 10! Tā kā, meitenes, kas arī vēlas iemācīties lietot šķidro laineri, noteikti iesaku šo - maksā lēti un otiņa ir ļoti, ļoti ērta, kas ir ārkārtīgi svarīga lieta, ja neproti lietot laineri. Te var apskatīt tuvāk, kā izskatās otiņa.
Etude House nagu lakas - viss, kas bija uz maniem nagiem marta mēnesī. Pavasarīgi, meitenīgi, piemīlīgi un Lieldienīgi. Iečeko šeit.
E.l.f. stipple un powder otiņas - oooh... kā es mīlu savas otiņas :D Stipple otiņa lieliski der, lai uzklātu vaigu sārtumu, izskatās ļoti svaigi un nepārspīlēti. Tāpat ir arī ar pūderotiņu, es dievinu otiņas formu, ļoti ērti lietot. :)

Izlasītā grāmata
Mana otrā grāmata, ko lasu angļu valodā un šoreiz man bija jau tāda sajūta it kā lasu tāpat kā latviešu valodā, t.i. - nevajdzēja piedomāt pie vārdiem, aizdomāties, iedziļināties utt. Taču tā būs jau mana trešā Sofijas Kinsellas grāmata. Varu teikt droši, šīs autores grāmatas pilnīgi noteikti nav garlaicīgi lasīt - tās ir jautras un asprātīgas, kā arī es bieži salīdzinu sevi ar galveno varoni Bekiju, jo viņas tēls, manuprāt, attaino meiteni, kas mīt katrā no mums. Noteikti iesaku šopoholiķes sērijas grāmatas, ja ir vēlme palasīt kaut ko vieglu. Taču tā kā izlasīju veselas divas šopoholiķes grāmatas pēc kārtas, man tagad ''prasās'' kaut ko smagāku - ķeršos pie klasikas - "Parfīms''. Kāda no jums ir lasījusi? :) Jau iesāku lasīt un pagaidām viss, ko varu teikt - šķebinoši pretīgi. :D

12 comments:

  1. skaisti, skaisti, skaisti!
    Ļoti, ļoti patīk viss aprakstītais, viss iekļauts manā minī "must have" sarakstā. Tas bb krēms vienkārši (*sātriecoš!*) neaprakstami labs! xx

    http://madeinlatvija.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  2. Iesaku arī nākamo šopaholiķes grāmatu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. noteikti izlasīšu (gribas tikt vismaz līdz tai grāmatai, kur Bekijai būs mazā šopoholiķe meitiņa :D), iespējams, kaut kad vasarā, bet tagad gribas ķerties klāt kaut kam nopietnākam. ^^

      Dzēst
  3. O, jā, arī es kā savas pirmās grāmatas angļu valodā izvēlējos Kinsellas grāmatas... Vispār es apbrīnoju šo rakstnieci, jo viņa tiešām māk rakstīt tā, ka jebkura no mums, lasītājām, domās - bāc, bet tas taču ir par mani! Man ļoti patika Kokteiļi trim un Sleeping arrangments, bet laikam pieķeršos arī pie šopaholiķes! Biju iegādājusies arī smagākas grāmatas - Agata Kristi, bet tas tomēr bišku par smagu, pārāk daudz vecu, nezināmu angļu vārdu, grūti lasīt...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es vēl īsti nēesmu gatava tādām nopietnākām grāmatām angļu valodā, jo mani šausmīgi kaitina, kad nesaprotu tekstu. :D "Parfīmu" lasu latviešu valodā. :)

      Dzēst
  4. Vai Essence Marble mania vaigu sārtums vēl ir pārdošanā? Nekur neesmu manījusi

    http://mansbeautyblog.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hmm... nu iespējams, ka kaut kas varētu būt atrodams Origo Drogās, jo parasti uz turieni viņi sūta visas neizpārdotās preces. :)

      Dzēst
  5. kā elf stipple ota uzvedās ar tonālajiem krēmiem? var izmantot arī tā? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. principā es viņu nopirku, lai lietotu kopā ar tonālo krēmu, bet tā kā es viņu nepareizi lietoju sanāca tādas kā švīkas. izlasīju internetā, ka to būtu jālieto tā, lai kustās tikai baltie sariņi, bet man tā galīgi nesanāk. taču, liels pluss, ka šī ir universāla otiņa, var izmantot gan tonālajam (ja māk :D), gan vaigu sārtumam/bronzerim, gan pūderim. ^^ principā, ja vēlies iegādāties to tieši tonālajam, tad sākumā paskaties video youtubā kā pareizi to lietot. ;)

      Dzēst
  6. Pirmā grāmata, ko lasīju angliski bija Shopaholic and sister;D

    Pēdējā, ko izlasīju bija A thousand splendid suns by Khaled Hoseini. ļoti patika, turklāt radās arī tāds kā priekšstats par austrumu pasauli.
    vēl man ļoti patika Tracy Chevalier- The lady and the unicorn. Izklausās padumji, bet sižets ļoti patika (ja nemaldos tā pati autore, kas sarakstīja meiteni ar pērļa auskaru, bet tā grāmata man nepatika)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. The lady and the unicorn - intriģējoši. būs japaskatās! ;)

      Dzēst