piektdiena, 2013. gada 11. oktobris

Lush produkti: Sejai

Sveiki!
Ir pienācis rudens, un ir laiks sevi nedaudz palutināt pēc garas, nogurdinošas nedeļās. Tāpēc es veidošu šīs rakstu sērijas "Lush produkti", kur es pastāstīšu par dažādiem Lush produktiem, kas man patīk un kurus es iesaku izmēģināt arī citiem. Šoreiz par sejas ādas kopšanu!

Attīrošais līdzeklis - AQUA MARINA
"Tu esi kā maģija, skaista mistērija. Mūsu rozā attīrīšanas līdzeklis bija iedvesma no nāriņām. Okeāna sastāvdaļas, kas nomierina un mīkstina...", citējot no Lush.
Tas ir visai biezas konsistences, krēmveidīgs attīrošais līdzeklis. Man kā sausas un problemātiskas ādas īpašniecei ir ļoti grūti atrast labu attīrošo līdzekli, kas gan nomierinātu, mitrinātu, gan arī labi attīrītu ādu, taču šis tiek galā ar visiem trim uzdevumiem. Tas ir ļoti maigs un nekairina ādu un pēc sejas mazgāšanas ir ļoti svaiga un tīra sajūta.
Šis attīrošais līdzeklis arī ļoti patīkami smaržo - pēc jūras un svaiguma. Ir interesanti, ka Lush produkti vienmēr smaržo ļoti unikāli un neparasti.
Dažas no galvenajām sastāvdaļām - jūras sāls, nori jūras zāle, aloe vera, īru sūnas.
Sālij ir antiseptiska nozīme, kas lieliski tiks galā ar baktērijām, kas izraisa akni. Nori jūras zāle un īru sūnas padarīs ādu maigu un gludu, bet aloe vera nomierinās apsārtušu un sakairinātu ādu.
Links uz produktu te.

Svaigā sejas maska - SVĒTĀ PATIESĪBA
Patiesībā es gribēju izmēgināt vienu citu no slavenajām Lush svaigajām sejas maskām, bet diemžēl tā, kuru es vēlējos viņiem nebja pieejama, taču šī noteikti nav nemaz sliktāka par to, kuru vēlējos es, jo neko sliktu par šo masku es nevaru pateikt, ja jau es to iesaku tev!
"Svētā patiesība" - tu saki, un tas ir pareizi. Šī maska ​​baro ādu ar svaigu un veselīgu, aktīvu vielu, kas palīdz saglabāt skaistu izskatu ilgu laiku", citējot no Lush.
Šī maska ir vairāka domāta cilvēkiem, kam jau sāk parādīties dažas grumbiņas, kas ir pirmās pazīmes, ka āda ir sausa un to ir kārtīgi "jāpabaro". Šo masku izmēģināju gan es, gan arī mana mamma. Manai mammai ir normāla/kombinēta āda, bet man normāla/sausa āda (un nē, man vēl īsti tā kā nav grumbiņas :D). Mums abām ļoti patika, ka maska ir ļooooti mitrinoša un pēc tās lietošanas pat neprasās pēc mitrinošā krēma. Par spīti tam, ka tās sastāvā ir māls un es domāju, ka tā sausinās ādu, tā noteikti nav. Māls it kā veic - "liftinga" lomu. Pēc maskas āda ir ļoti stingra, maiga un mitrināta - perfekta maska ziemai!
Kā jau redzams attēlā maska sastāv no neskaitāmiem mitrinošiem produktiem - medus, svaiga papaja, šī sviests, extra virgin kokosriekstu eļļa, organisks jogurts u.c.
Tās sastāvā ir arī antioksidantiem pilnie kviešu dīgļi un zaļā tēja un arī vairāki attīrošie māli.
Kas vēl ir svarīgi, ka Lush svaigās maskas ir patiešām svaigas, jo tās ir jāizlieto mēneša laikā, ja tās tiek turētas istabas temperatūrā, bet ja tās tiek turētas ledusskapī, tad derīguma termiņš ir 2-3 mēnešiem.
Links uz produktu te.

5 komentāri:

  1. Dikti gribās LUSH pamēģināt, bet nekad netieku līdz viņam. Manā pilsētā nav, bet, kad esmu Rīgā, nekad nav pa ceļam.. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. noteikti aizej, viņiem ir ļoti jaukas un atsaucīgas pārdevējas, iedos gan testerīšus, gan arī parādīs paraugdemonstrējumu dažādiem produktiem... :D Veikali ir Alfā, Dominā, Galerijā centrs un Dzirnavu 70. ;)

      Dzēst
    2. Piekritīšu, ka ir jāaiziet! :)

      Dzēst
  2. es ar vēl neesmu sadūšojusies izmēģināt, bet lasot daudzu dāmu pozitīvās atsauksmes, ar vien vairāk sliecos uz izmēģināšanu :)

    AtbildētDzēst
  3. man patiik lush maskas - sveeto patiesiibu gan neesmu meeginaajusi - paldies, ka ''atgaadinaaji'' iegriezties Lush! :)

    AtbildētDzēst