trešdiena, 2013. gada 2. oktobris

Tukšinieki #5

Čau!
Jau piektie tukšinieki, nedomāju, ka man pietiks pacietības tik ilgi turpināt šo lietu, bet patiesībā esmu kļuvusi kaut kādā ziņā atkarīga no produktu tukšošanas. Tas tik tiešām audzina raksturu! :D
Šoreiz mans rekords - veseli 16 tukši iepakojumi.
1. Pantene Aqua light šampūns - viens no maniem mīļākajiem šampūniem. Pēc tā lietošanas liekas, ka tikko biju pie friziera, jo tas nepadara matus smagnējus, īpaši piemērots smalku matu īpašniecēm.
2. L'oreal divfāžu acu kosmētikas noņēmējs - ir ok, nekas īpašs. Tagad lietoju tādu pašu, tikai no Garnier un tie vispār neatšķiras.
3. Timotei Organic Delight kondicionieris - beidzot es to pabeidzu!!! Tas mētājās manā vannasistabā veselu mūžību. Sākumā ļoti patika, tagad ir citi mīļākie kondicionieri.
4. Iwostin Sensitia mitrinošais krēms - hmm... Vasarā bija labs, tagad vajag kaut ko treknāku! :D
5. Etude House Collagen Moistfull first essence paraudziņš - ļoooti patika. Āda kļuva nenormāli maiga un zīdaina! :D Smaržoja arī ļoti labi.
6. Etude House Collagen Moistfull emulsijas paraudziņš - ooh, vispār man šķiet, ka man patīk visa Collagen Moistfull ādas kopšanas līnija, un es labprāt iegādātos arī pilno iepakojumu, bet nevaru izvēlēties, kurš produkts man vairāk patika, jo katrs maksā ~20 dolārus un visu uzreiz es nevaru atļauties :/
7. Mizon Snail Recovery gel krēms - ir ok, vasarā bija labs, bet tagad vajag kaut ko mitrinošāku. Šis, manuprāt, perfekti derēs taukainas/normālas ādas īpašniecei.
8. Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Oil elixir matu maska - patīk! Ļoti forši smaržo, tā nav "ekstra mitrinoša" matu maska, bet par Ls 3, manuprāt, srādā labi. :)
9. Missha Time Revolution The first treatment essence - par šo essenci esmu dzirdējusi nenormāli daudz labu atsauksmju un to arī salīdzina ar SKII (kas, laikam maksā ~50 ls, bet Missha ~20 ls) essenci. Testerīši ir pārāk mazi, lai kaut ko saprastu, bet domāju, ka man šādu līdzekli vēl nevajag.
10. Garnier BB krēms - fuuui, nepatika! Neizlietoju pat testerīti līdz galam. Smaržoja pretīgi un krāsa bija pārāk oranža.
11. Liole Beyond The Solution BB krēms - viens no populārākajiem korejiešu BB krēmiem. Man nepatika, pārāk biezas konsistences, grūti iztušēt un pārāk tumšs.
12. Nivea Fresh Natural dezodorants - mētājās puspabeigts vannasistabā, piebeidzu līdz galam. Ir ok, nekas īpašs!
13. L'oreal Total Repair Extreme serums matiem - it kā patika, bet ļoti ātri beidzās un es tā arī nesapratu, vai tas bija labs vai arī nekas īpašs. Man ļoooti patīk kā tas smaržo, pēc konfektēm ņammm!
14. Duac gēls - pret pumpām. Šeit.
15. Garnier Mineral dezodorants - puspabeigtu atradu savā vingrošanās somā, tagad tukšs! :D
16. Essence Kiss Care Love lūpu balzāms - patika, bet vairs nepirkšu, jo kaut kā apnika to lietot. :)

1 komentārs:

  1. L'oreal divfāžu acu kosmētikas noņēmējs man arī liekas nekas īpašs. Salasījos daudzos blogos, ka dāmas sajūsmā. Nopirku un sapratu, ka nekas baigi foršs tur nav, Biodermas sarkanais ūdens strādā priekš manis dauz labāk :|

    AtbildētDzēst