piektdiena, 2014. gada 28. marts

Sausie šampūni

Čau!
Laikam, esmu mēģinājusi visus brīvi pieejamos sausos šampūnus pie mums. Vienīgais, kas laikam izpalicis ir Andrew Barton. Mani jau no paša sākuma bija ieintriģējusi šī ideja par to, ka nākošajā dienā mati var izskatīties tik pat svaigi, cik iepriekšējā dienā. Gari mati + ikdienas mazgāšana, nav laba kombinācija, tāpēc šeit talkā nāk sausies šampūni!

Syoss anti-grease - pirmais sausais šampūns, ko izmēģināju un teikšu godīgi, tas laikam bija arī visbriesmīgākais no visiem. Balts pūderis, kas lido pa visu vannasistabu liek ikvienam izskatīties par vairākiem gadiem vecākām - nosirmojot dažās sekundēs. To pūderi nevar ne izķemmēt, ne izpurināt, ar to nevar izdarīt neko! Tas vienkārši stāv matos un neiesūcas.
Superdrug - kārtēja vilšanās. Šis šampūns atšķirībā no Syoss darīja pilnīgi neko. Tam piemīt ļoti spēcīga, salda smarža un arī vairs nekas.
Schwarzkopf Got2be volumania big volume - uz šo es liku lielas cerības, jo ļoti daudzas blogeres rakstīja, ka viņām patika šis šampūns. Sākumā arī man tas patika, taču godīgi sakot, tas acīmredzot bija placebo efekts. Šim sausajam šampūnam piemīt diezgan patīkama aveņu smarža, taču tas noteikti neliek matiem izskatīties tīrākiem.
Batiste - šis, manuprāt, ir vispopulārākais no sausajiem šampūniem un arī vispārvērtētākais. Pavisam nesen to sāka pārdot arī pie mums un es ar lielu prieku, devos to medīt (tiešā nozīmē), jo to patiešām ir jāmedī, burtiski katru reizi, kad devos uz veikalu, tas bija izpirkts!! :D Taču, kad beidzot es to iegādājos, sapratu, ka atkal esmu vīlusies. Jā, tam piemīt patīkama, svaiga smarža, bet tas arī viss! Nekādus rezultātus es vairs neredzēju! Nezinu, iespējams man trāpījus kāds brāķēts, bet tas nedod ne kuplumu, ne arī svaigumu. Vienkārši wtf? Par ko cilvēki ir sajūsmā? :D
Lush no drought - mans absolūtais mīlulis! Tas ir vienīgais sausais šampūns, kas reāli padara matus tīrus. Ieber pavisam nedaudz pūderīti uz saknēm, iemasē un mati ir tīri! Man ir tumši mati, taču pat tas netraucē šim sausajam šampūnam darīt savu darbu, jo tas pilnībā iesūc visu lieko. Starp citu, neliels padoms - dažkārt es to ieberu matos pat uz nakti, lai no rīta pieceļoties, mani mati būtu jau tīri!

Protams, kas varbūt nederēja man, der kādam citam, tāpēc neuztveriet manas domas pārāk personīgi. :D Kādi ir jūsu mīļākie sausie šampūni? ^^

21 komentārs:

  1. Es esmu lietojusi Lee Stafford sauso šampūnu, bet nevarētu teikt, ka biju pārāk lielā sajūsmā par to. Nupat iegādājos Batiste, bet to vēl neesmu mēģinājusi.
    Kāda ir cena Lush šampūnam? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lush 115g 8 eur, taču izmēgināšanai var paprasīt paraudziņu. Man bija paraudziņš, ko lietoju vairākus mēnešus, jo to puderīti vajag pavisam maz. :)

      Dzēst
  2. Šobrīd lietoju Johnson's baby bēbju pūderi. ;D Padara matus sirmus, man vēl tie tumši, bet, piestrādājot mazliet ar fēnu, kārtīgi izķemmējot, pēc laiciņa viss jau ir ok, vienīgi tā bērna dibena smarža pavada visu dienu un vēl ilgāk, bet pierod. ;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hmm, principā Lush konsistences un izskata ziņā varētu būt līdzīgs bēbīšu pūderim, kādreiz būs jāsalīdzina! :)

      Dzēst
  3. Man ļoti patika Syoss zaļais, vienīgais, kas matus padarīja patiešām tīrus.

    AtbildētDzēst
  4. Nez, es dievinu Batiste! Priekš manas galvas tas ir pats labākais, kas var būt, jo gan paceļ matus, gan atsvaidzina :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jāa, lasīju tavā blogā, ka nopirki veselus 6! :D nu katram der savs ;)

      Dzēst
  5. Man patīk got2b efekta un smaržas dēļ, bet Batistei efekts ir mazliet labāks un noturīgāks, taču tā smarža.. fui. Man laikam ir oriģinālā versija un tas smaržo pēc veļaspulvera.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man ir oriģinālā batiste versija un man patīk kā tas smaržo. :D diezgan svaigi! jā, arī got2be forši smaržo, tikai žēl, ka nestrādā tik labi.

      Dzēst
  6. Mans mīļākais ir Batiste, bet tā kā grūti pieejams, nākamais ir Andrew Barton. :)

    AtbildētDzēst
  7. Hmm, man Lush pilnīgi noteikti nepatīk, uz maniem tumšajiem matiem un dažam sirmajām stīgām viss izskatās vēl sirmāks. :) Man vēl ir BigSexyHair, Suave, Oscar Blandi un Batiste tumšajiem matiem domātais, tomēr no visiem vislabāk patīk Batiste..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. sākumā, kad sāku lietot Lush, man arī bija grūti piešauties, lai nebūtu redzams baltais pūderis, taču vēlāk sapratu, ka vajag pavisam nedaudz un tagad tas ir mans mīļākais sausais šampūns :)

      Dzēst
  8. Nu man arī Batiste mīļākais, efekts uzreiz redzems un saglabājas visilgāk. Mēģināti daudzi, bet Batiste vislabākais. Vēl Tigi Catwalk labs, nav balts. Bet Andrew barton drausmīgi nepatīk. Laikam uz katriem matiem tie reaģē savādak, jo atsauksmes ļoti strīdīgas :D

    AtbildētDzēst
  9. Lietoju tikai un vienīgi Lush. Vienīgais tāds praktisks jauājums - pirmo reizi pirku centrā un pudelīte bija pilna līdz korķītim, bet šonedēļ, Galerija Centrs nopirku pudelīti, bet iekšā bija krietni mazāks tilpums pudelēs - līdz ar uzlīmi sākās. Tagad tā pārdodās vai Galerijā ir patukšotas pudelītes?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hmm, īsti nevarēšu atbildēt, bet nedomāju, ka Lush pārdos iesāktus produktus, varbūt tā bija cita produktu partija. ;)

      Dzēst
  10. Interesanti, spriežot pēc komentāriem, katram der savs :)
    Man personīgi arī Batiste nekādu baigo efektu nedod, un besī, ka viņš izpūšas ļoti spēcīgi, nav ko vannasistabā elpot.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, tiešām interesanti! :)
      mhm, tā ir ar tiem pūšamajiem šampūniem, vienmēr nākas klepot un šķaudīt. :D

      Dzēst
  11. Paldies par salīdzinājumu, man ļoti noderēja. Sausais Lush ir arī mans favorīts, bet visi tā spiež pēc Batistas,ka man arī kaut kad ir jānomedī kaut vai tādēļ, lai paskatītos pēc kā tad visi spiedz!

    Un jā, es mēģināju Lush jau pēc Got2b un Lush man patīk krietni vairāk, salīdzinot ar to, Got2b ir tāds ļoti ļoti light variants.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mani arī vienmēr dīda ziņkārība izmēģināt visu par ko cilvēki daudz runā un jūsmo! :D

      Dzēst
  12. Vislabāko rezultātu man sniedz Klorane Oatmilk Gentle Dry Shampoo Spray, bet LV tam ir neadekvāti augsta cena (FR 2x lētāk, tur arī pirku). No vietējiem vislabāk patīk Andrew Barton SOS Last Another Day - krietni balts, bet pēc labas "sabužināšanas" un izķemmēšanas rezultāts ir tiešām labs.

    AtbildētDzēst